• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Grill & BBQ

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande
Nakkekoteletter marineret i rødvin, som er gode at grille eller blot stege på en pande. Smager virkelig godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 20. apr, 2022

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du nakkekoteletter marineret i rødvin. Koteletterne er gode at grille eller stege på pande, og kødet marineres i rødvin og hvidløg.
  2. Opskrift på rødvinsmarinerede nakkekoteletter
  3. Rødvinsmarinerede nakkekoteletter
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Sådan laver du nakkekoteletter marineret i rødvin. Koteletterne er gode at grille eller stege på pande, og kødet marineres i rødvin og hvidløg.

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter er nemme at lave, og du kan enten grille dem - eller stege dem på en pande.

Her marineres nakkekoteletterne i en skøn rødvinsmarinade, og gerne i mindst seks timer.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at justere til flere. Brug evt. knapperne under mængde i opskriftsboksen.

Opskrift på rødvinsmarinerede nakkekoteletter

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 4 nakkekoteletter

Rødvinsmarinade

  • 1 dl rødvin
  • 2 spsk. olivenolie
  • friskkværnet peber
  • 2 fed hvidløg knust og hakket groft
  • Lidt rosmarin nåle af et par kviste frisk rosmarin, hakket
  • 1 skalotteløg i tynde ringe
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Pisk alle ingredienserne til din rødvinsmarinade sammen, og hæld den i en frysepose.
  • Kom nakkekoteletter i posen, tryk luften ud af posen og bind en knude.
  • Massér rødvinsmarinaden godt ind i kødet og lad det marinere i mindst 6 timer, helst natten over. Jo længere tid kødet marineres, jo mere smag.
  • Tag koteletterne op af marinaden, drys med salt og friskkværnet peber og læg dem på en varm grill. Lad dem stege 5-6 minutter på hver side eller til de gennemstegte. Eller tilsvarende tid på en pande.

Næringsindhold

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Rødvinsmarinerede nakkekoteletter serveres straks, og her passer mange forskellige slags tilbehør til.

Du kan evt. servere koteletterne sammen med en pastasalat - eller prøv med flødekartofler.

Se flere lækre opskrifter:

Koteletter i fad med grønsager og ris

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

« Hjemmelavet tomatketchup lavet af tomatpure
Sådan griller du grønne asparges »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.