Her er den bedste opskrift på lækker nougatknas med saltede peanuts og hasselnødder. Skøn nougat til jul og andre søde lejligheder.
Hjemmelavet nougatknas er super nem og lækker konfekt, der her er lavet med saltede peanuts og hasselnødder.
Nougatkonfekten laves med både blød nougat og mørk chokolade, og det gør den altså uimodståelig god.
Næringsindholdet er beregnet ud fra den samlede mængde. Husk, at opbevare din nougatknas køligt.
Opskrift på nougatkonfekt

Ingredienser
- 150 g nougat blød
- 25 g mørk chokolade
- 2 spsk. peanuts saltede
- 1½ spsk. tranebær soltørrede
- 0,5 dl hasselnødder
- 0,5 dl mandler
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Kom hasselnødder og mandler på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter, til de bliver gyldne, men de må ikke få for meget farve.
- Lad dem køle helt af. Gnid skallerne af hasselnødderne.
- Vend de kolde nødder med de saltede peanuts og de soltørrede tranebær.
- Smelt nougat og chokolade over vandbad, rør det sammen til en ensartet masse.
- Tilsæt nøddeblandingen, hold evt. lidt igen, hvis du vil være sikker på ikke at komme for meget i.
- Hæld blandingen i en plastikbeholder, som kan give sig lidt. Det gør det nemmere når din nougatkonfekt skal ud af formen igen.
- Dæk til og stil på køl i mindst to timer, gerne natten over.
Næringsindhold
Noter
Du vender den færdige nougatknas det ud ved, at løsne kanterne og vride beholderen lidt.
Skær konfekten i tern og server dem kolde.
Kom med din kommentar