• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Jul

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Så er der lækker nougatknas med saltede peanuts klar til servering. Konfektstykkerne opbevares koldt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 22. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her er den bedste opskrift på lækker nougatknas med saltede peanuts og hasselnødder. Skøn nougat til jul og andre søde lejligheder.
  2. Opskrift på nougatkonfekt
  3. Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Her er den bedste opskrift på lækker nougatknas med saltede peanuts og hasselnødder. Skøn nougat til jul og andre søde lejligheder.

Hjemmelavet nougatknas er super nem og lækker konfekt, der her er lavet med saltede peanuts og hasselnødder.

Nougatkonfekten laves med både blød nougat og mørk chokolade, og det gør den altså uimodståelig god.

Næringsindholdet er beregnet ud fra den samlede mængde. Husk, at opbevare din nougatknas køligt.

Opskrift på nougatkonfekt

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Konfekt
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 150 g nougat blød
  • 25 g mørk chokolade
  • 2 spsk. peanuts saltede
  • 1½ spsk. tranebær soltørrede
  • 0,5 dl hasselnødder
  • 0,5 dl mandler
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kom hasselnødder og mandler på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter, til de bliver gyldne, men de må ikke få for meget farve.
  • Lad dem køle helt af. Gnid skallerne af hasselnødderne.
  • Vend de kolde nødder med de saltede peanuts og de soltørrede tranebær.
  • Smelt nougat og chokolade over vandbad, rør det sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt nøddeblandingen, hold evt. lidt igen, hvis du vil være sikker på ikke at komme for meget i.
  • Hæld blandingen i en plastikbeholder, som kan give sig lidt. Det gør det nemmere når din nougatkonfekt skal ud af formen igen.
  • Dæk til og stil på køl i mindst to timer, gerne natten over.

Næringsindhold

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Mængde pr. portion
Kalorier
1452
% Daglig værdi*
Fedt
 
73
g
112
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
15
g
Enkelumættet fedt
 
39
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
63
mg
3
%
Kalium
 
1131
mg
32
%
Kulhydrater
 
181
g
60
%
Kostfibre
 
20
g
83
%
Sukker
 
80
g
89
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
35
IU
1
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
256
mg
26
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du vender den færdige nougatknas det ud ved, at løsne kanterne og vride beholderen lidt.

Skær konfekten i tern og server dem kolde.

Se flere opskrifter

  • billede med Gunvor kage
    Gunvor kage med marengs og frisk frugt
  • hjemmelavede romkugler
    Romkugler med marcipan og mørk rom
  • et billede med chokoladekage
    Verdens bedste chokoladekage opskrift
  • billede med havregrynskugler
    Verdens bedste havregrynskugler med kaffe
« Stegt rødkål med valnødder og tranebær
Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

glaseret hamburgerryg

Sådan laver du glaseret hamburgerryg

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

marineret cuvettesteg

Marineret cuvettesteg med hvidløg og rosmarin

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.