Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Konfekt
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
1
portion
Ingredienser
▢
150
g
nougat
blød
▢
25
g
mørk chokolade
▢
2
spsk.
peanuts
saltede
▢
1½
spsk.
tranebær
soltørrede
▢
0,5
dl
hasselnødder
▢
0,5
dl
mandler
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Forvarm ovnen til 200 grader.
Kom hasselnødder og mandler på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter, til de bliver gyldne, men de må ikke få for meget farve.
Lad dem køle helt af. Gnid skallerne af hasselnødderne.
Vend de kolde nødder med de saltede peanuts og de soltørrede tranebær.
Smelt nougat og chokolade over vandbad, rør det sammen til en ensartet masse.
Tilsæt nøddeblandingen, hold evt. lidt igen, hvis du vil være sikker på ikke at komme for meget i.
Hæld blandingen i en plastikbeholder, som kan give sig lidt. Det gør det nemmere når din nougatkonfekt skal ud af formen igen.
Dæk til og stil på køl i mindst to timer, gerne natten over.
Næringsindhold
Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Mængde pr. portion
Kalorier
1452
% Daglig værdi*
Fedt
73
g
112
%
Mættet fedt
15
g
94
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
15
g
Enkelumættet fedt
39
g
Kolesterol
2
mg
1
%
Natrium
63
mg
3
%
Kalium
1131
mg
32
%
Kulhydrater
181
g
60
%
Kostfibre
20
g
83
%
Sukker
80
g
89
%
Protein
31
g
62
%
Vitamin A
35
IU
1
%
Vitamin C
4
mg
5
%
Calcium
256
mg
26
%
Jern
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]