• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Salater

Salat med kylling, druer og valnødder
En lækker og nem salat med kylling, druer og valnødder, der smager virkelig godt Salaten vendes med en skøn dressing. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Salat med kylling, druer og valnødder

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 19. okt, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her er en skøn opskrift på salat med kylling, druer og valnødder, hvor den nemme og lækre kyllingesalat også vendes med en god dressing.
  2. Opskrift på salat med kylling
  3. Salat med kylling, druer og valnødder
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Flere lækre salater
5 fra 1 bruger

Her er en skøn opskrift på salat med kylling, druer og valnødder, hvor den nemme og lækre kyllingesalat også vendes med en god dressing.

Lav en nem og lækker salat med kylling og druer, der passer perfekt som et nemt måltid til aftensmad.

Her er der også tilsat vindruer og valnødder, men du kan i det hele taget sagtens justere opskriften til efter eget ønske og behov.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på salat med kylling

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Salat
Køkken: Dansk
Tid: 15 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Salat med kylling

  • 300 g kylling rest af stegt eller kogt kylling, skåret i mindre stykker
  • 2 stængler bladselleri i tynde skiver
  • 2 håndfulde vindruer blå og grønne druer uden sten, halveret
  • 1 håndfuld valnødder grofthakket
  • 10 blade mynte finthakket
  • 2 forårsløg fintsnittet

Dressing

  • 3 spsk. creme fraiche 9%
  • 1 spsk. mayonnaise evt. Hellmanns
  • salt og friskkværnet peber
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Bland alle ingredienserne til din salat med kylling sammen i en skål. Du kan bruge en rest af kogt eller stegt kylling - eller bare stege et par kyllingebrystfileter på panden i ca. 10 minutter.
  • Rør creme fraiche med mayonnaise og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Vend det i kyllingesalaten, der skal kun lige være nok til at det binder det sammen.

Næringsindhold

Salat med kylling, druer og valnødder
Mængde pr. portion
Kalorier
403
% Daglig værdi*
Fedt
 
29
g
45
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
13
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
57
mg
19
%
Natrium
 
1318
mg
57
%
Kalium
 
523
mg
15
%
Kulhydrater
 
20
g
7
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
18
g
36
%
Vitamin A
 
598
IU
12
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
66
mg
7
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Salat med kylling og druer serveres med brød, evt. et par skiver hjemmebagt ciabattabrød.

Mængde af dressing tilpasses i øvrigt til den mængde salat der haves.

Den mængde, der er angivet her, passer fint, men salaten skal endelig ikke svømme i dressing, kun bindes sammen, så tilsæt den lidt efter lidt.

Flere lækre salater

  • billede med kyllingesalat med rhode island dressing
    Kyllingesalat med Rhode Island dressing
  • billede med cæsarsalat med kylling
    Lækker cæsarsalat med kylling
  • billede med thailandsk kyllingesalat
    Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad
« Pasta a la creme med porre og laks
Helstegt oksefilet med kernetemperatur »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

billede med bøf stroganoff

Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.