• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Fisk og skaldyr

billede med fiskefrikadeller med broccolimos
Fiskefrikadeller med broccolimos er nem aftensmad, og en god måde at spise mere fisk på. Broccolimosen passer perfekt til fiskedellerne. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fiskefrikadeller med broccolimos

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er den bedste opskrift på fiskefrikadeller med broccolimos. Det er skønne og sunde fiskedeller, serveret med en indbydende broccolimos.
  2. Opskrift på fiskefrikadeller
  3. Fiskefrikadeller med broccolimos
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her er den bedste opskrift på fiskefrikadeller med broccolimos. Det er skønne og sunde fiskedeller, serveret med en indbydende broccolimos.

Intet slår de hjemmelavede fiskefrikadeller, og her er en opskrift du bliver glad for.

De lækreste fiskedeller eller fiskedunser, som du serverer med en smuk, sund og indbydende broccolimos.

Både fisk og broccoli er sundt, så det er altså en god aftensmad.

Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.

Opskrift på fiskefrikadeller

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g fiskefars evt. en færdig fiskefars
  • 1 lille rødløg finthakket
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 bdt. dild hakket
  • 1 citron saft af ½ citron
  • salt og friskkværnet peber

Broccolimos:

  • 3 kartofler skåret i små stykker
  • 1 broccoli skåret i mindre stykker. Skræl stokken og skær også den i mindre stykker
  • 2-3 spsk. rapsolie koldpresset
  • 4 forårsløg fintsnittet
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber

Desuden:

  • 1 citron

Sådan gør du 

Fiskefrikadeller

  • Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde, men uden at de tager farve.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid, under omrøring. Tag af varmen og lad det afkøle lidt.
  • Bland fiskefars, dild, citronsaft, løgblandingen, salt og friskkværnet peber. Rør det sammen til en lind fiskefrikadellefars.
  • Varm olie op på en pande og sæt farsen på panden i skefulde.
  • Steg dine fiskefrikadeller ca. 3 minutter på hver side, til de bliver gyldne og gennemstegte. Server med citronbåde.

Broccolimos

  • Kom kartofler og broccoli i en gryde med vand og kog det til det er helt mørt 10-15 minutter.
  • Hæld vandet fra og mos kartofler og broccoli sammen.
  • Tilsæt rapsolie, forårsløg (gem lidt til pynt), salt og friskkværnet peber - rør det sammen og smag det til.
  • Hæld i en skål og pynt med forårsløg. Server til fiskefrikadellerne.

Næringsindhold

Fiskefrikadeller med broccolimos
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigstegte fiskefrikadeller serveres straks sammen med den smukke og sunde broccolimos.

Se flere lækre fiskeopskrifter:

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Hele panerede pandestegte rødspætter

« Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry med sprøde grøntsager

billede med citronkylling i fad med kartofler

Citronkylling i fad med kartofler

billede med farsbrød med bacon

Farsbrød med bacon og BBQ sauce

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.