Her er den bedste opskrift på fiskefrikadeller med broccolimos. Det er skønne og sunde fiskedeller, serveret med en indbydende broccolimos.
Intet slår de hjemmelavede fiskefrikadeller, og her er en opskrift du bliver glad for.
De lækreste fiskedeller eller fiskedunser, som du serverer med en smuk, sund og indbydende broccolimos.
Både fisk og broccoli er sundt, så det er altså en god aftensmad.
Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.
Opskrift på fiskefrikadeller

Ingredienser
- 250 g fiskefars evt. en færdig fiskefars
- 1 lille rødløg finthakket
- 1 fed hvidløg knust og finthakket
- 1 bdt. dild hakket
- 1 citron saft af ½ citron
- salt og friskkværnet peber
Broccolimos:
- 3 kartofler skåret i små stykker
- 1 broccoli skåret i mindre stykker. Skræl stokken og skær også den i mindre stykker
- 2-3 spsk. rapsolie koldpresset
- 4 forårsløg fintsnittet
- salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
Desuden:
- 1 citron
Fremgangsmåde
Fiskefrikadeller
- Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde, men uden at de tager farve.
- Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid, under omrøring. Tag af varmen og lad det afkøle lidt.
- Bland fiskefars, dild, citronsaft, løgblandingen, salt og friskkværnet peber. Rør det sammen til en lind fiskefrikadellefars.
- Varm olie op på en pande og sæt farsen på panden i skefulde.
- Steg dine fiskefrikadeller ca. 3 minutter på hver side, til de bliver gyldne og gennemstegte. Server med citronbåde.
Broccolimos
- Kom kartofler og broccoli i en gryde med vand og kog det til det er helt mørt 10-15 minutter.
- Hæld vandet fra og mos kartofler og broccoli sammen.
- Tilsæt rapsolie, forårsløg (gem lidt til pynt), salt og friskkværnet peber - rør det sammen og smag det til.
- Hæld i en skål og pynt med forårsløg. Server til fiskefrikadellerne.
Næringsindhold
Noter
De færdigstegte fiskefrikadeller serveres straks sammen med den smukke og sunde broccolimos.
Se flere lækre fiskeopskrifter:
Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost
Kom med din kommentar