Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fiskefrikadeller med broccolimos
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
250
g
fiskefars
evt. en færdig fiskefars
▢
1
lille
rødløg
finthakket
▢
1
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
bdt.
dild
hakket
▢
1
citron
saft af ½ citron
▢
salt og friskkværnet peber
Broccolimos:
▢
3
kartofler
skåret i små stykker
▢
1
broccoli
skåret i mindre stykker. Skræl stokken og skær også den i mindre stykker
▢
2-3
spsk.
rapsolie
koldpresset
▢
4
forårsløg
fintsnittet
▢
salt og friskkværnet peber
friskkværnet peber
Desuden:
▢
1
citron
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Fiskefrikadeller
Varm lidt olie op på en pande og sauter løg til de bliver bløde, men uden at de tager farve.
Tilsæt hvidløg og lad det stege med i ½ minuts tid, under omrøring. Tag af varmen og lad det afkøle lidt.
Bland fiskefars, dild, citronsaft, løgblandingen, salt og friskkværnet peber. Rør det sammen til en lind fiskefrikadellefars.
Varm olie op på en pande og sæt farsen på panden i skefulde.
Steg dine fiskefrikadeller ca. 3 minutter på hver side, til de bliver gyldne og gennemstegte. Server med citronbåde.
Broccolimos
Kom kartofler og broccoli i en gryde med vand og kog det til det er helt mørt 10-15 minutter.
Hæld vandet fra og mos kartofler og broccoli sammen.
Tilsæt rapsolie, forårsløg (gem lidt til pynt), salt og friskkværnet peber - rør det sammen og smag det til.
Hæld i en skål og pynt med forårsløg. Server til fiskefrikadellerne.
Næringsindhold
Fiskefrikadeller med broccolimos
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]