Her får du en nem opskrift på frosting til din kage. En klassisk opskrift med flødeost, som du kan bruge som pynt på muffins og andre kager.
Frosting stammer fra USA og det amerikanske køkken, hvor den klæder enhver lækker muffin.
Frostingen består grundlæggende af en flødeost og smør, som røres med lidt flormelis, men ikke for meget. Den må gerne være en anelse syrlig i smagen, så den giver en sød kage modspil.
Frosting er en en af måder at pynte kager på, og den læner sig meget op af blandt andet icing, smørcreme og den klassiske glasur. Hvad der er bedst, er selvfølgelig en smagssag.
Opskriften her er nok til i hvert fald 12 muffins.
Opskrift på frosting
Ingredienser
- 125 g flødeost evt. Philadelphia flødeost naturel
- 50 g smør blødt
- flormelis efter smag
- 1-2 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Rør smør cremet og bland det med flødeost med en gaffel.
- Bland flormelis i lidt efter lidt, til det smager som ønsket. En frosting må gerne være lidt syrlig i smagen, og tilsæt også lidt vaniljesukker.
- Opbevar din frosting på køl og smør det på de helt kolde muffins ved servering - et godt lag, hvis det skal være rigtig amerikansk. Og det skal det jo her på Newyorker By Heart.
Næringsindhold
Noter
Frosting anvendes på afkølet bagværk, herunder eks. chokolademuffins og lignende. Men kan også anvendes på andre kager.
Se flere lækre kageopskrifter:
Verdens bedste gulerodskage fra New Orleans
Kom med din kommentar