• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

billede med chokolademuffins
Store og luftige chokolademuffins, der laves med både chokolade og kakao. Foto: iStock.com/dlerick.

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 28. jan, 2023

Oversigt over indhold

  1. Her er den bedste opskrift på chokolademuffins. Store og lækre muffins, der laves med chokolade og kakao. Til alle kageglade chokoladefans.
  2. Opskrift på chokolademuffins
  3. Chokolademuffins
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 3 brugere

Her er den bedste opskrift på chokolademuffins. Store og lækre muffins, der laves med chokolade og kakao. Til alle kageglade chokoladefans.

Chokolademuffins er nok de muffins, som vi danskere bager allermest.

Og det er da heller ikke til at sige nej til sådan en nybagt muffin med chokolade, og disse er endda bagt med både chokolade og kakao.

Faktisk er er der både mærk chokolade, hvid chokolade og Daim i kagerne, men du kan sagtens lave dem udelukkende med mørk chokolade.

Her tilsætter du så blot 150 gram mørk chokolade, og du får 12 store muffins ud af denne opskrift.

Opskrift på chokolademuffins

billede med chokolademuffins

Chokolademuffins

5 fra 3 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 40 min
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 100 g smør blødt
  • 175 g rørsukker eller alm. sukker
  • 2 æg
  • 1½ dl yoghurt gerne sødmælksyoghurt
  • 5 spsk. fløde
  • 1 tsk. natron
  • ¼ tsk. bagepulver
  • 1 nip salt
  • 2 spsk. kakao
  • 275 g hvedemel
  • 70 g mørk chokolade gerne med 70% kakao
  • 85 g hvid chokolade hakket
  • 60 g Daim hakket
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Pisk smør og sukker lyst og luftigt med en el-mikser.
  • Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert.
  • Tilsæt yoghurt og fløde, pisk igen ved laveste hastighed, til det er blandet i.
  • Tilsæt de tre slags chokolade og vend det godt rundt.
  • Bland bagepulver, natron, salt og kakao sammen med hvedemel og vend det i.
  • Rør kun til det netop er blandet sammen.
  • Find 12 store muffinsforme frem til dine chokolademuffins.
  • Fordel dejen i dem og sæt dem i ovnen ved 190 °C (ikke varmluft) i ca. 20 minutter. Tjek at dine chokolademuffins er gennembagte, inden de tages ud.

Næringsindhold

Chokolademuffins
Mængde pr. portion
Kalorier
325
% Daglig værdi*
Fedt
 
16
g
25
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
56
mg
19
%
Natrium
 
197
mg
9
%
Kalium
 
128
mg
4
%
Kulhydrater
 
42
g
14
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
23
g
26
%
Protein
 
5
g
10
%
Vitamin A
 
357
IU
7
%
Vitamin C
 
0.1
mg
0
%
Calcium
 
48
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte chokolademuffins køles lidt af, hvorefter de er klar til at blive nydt.

De lækre muffins med chokolade kan sagtens fryses ned. Kagerne tøs op ved stuetemperatur.

Se flere opskrifter:

Verdens bedste chokoladekage opskrift - mums

Lækker banankage med chokolade

Chokoladefondant - nem og lækker lava kage

« Hvordan varmer man en and op i ovn?
Scones - opskrift med og uden chokolade »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.