• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Fisk og skaldyr

billede med fiskefilet florentine
Fiskefilet Florentine er en lækker fiskeret med spinat og ostesovs, og retten er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. En opskrift på lækker Fiskefilet Florentine med spinat og ostesovs. Her tilberedes fiskefileter i et fad med spinat, Mornay sauce og ost.
  2. Opskrift på Fiskefilet Florentine
  3. Fiskefilet Florentine
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 3 brugere

En opskrift på lækker Fiskefilet Florentine med spinat og ostesovs. Her tilberedes fiskefileter i et fad med spinat, Mornay sauce og ost.

Fiskefilet Florentine er en skøn fiskeret, der både er nem og meget hurtig at lave.

Selvom navnet lyder fint og som en besværlig ret, så er den altså ganske simpel at give sig i kast med.

Der er nemlig tale om rødspættefileter, der tilberedes i et fad sammen med spinat og ostesauce, og du skal heller ikke anvende frygtelig mange ingredienser til fiskeretten.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på Fiskefilet Florentine

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine

5 fra 3 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Fisk
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 10 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 450 g spinat frossen, hel spinat
  • 25 g smør
  • 5-600 g rødspætter rødspættefileter
  • ¼ liter Mornay sauce
  • ost revet
  • salt og friskkværnet peber

Sådan gør du 

  • Tænd din ovn på 225 grader, og varm den op inden din Fiskefilet Florentine kommer ind i ovnen.
  • Damp spinat ca. 5 minutter (tø den ikke op først) i en gryde med lidt smeltet smør, salt og friskkværnet peber - med låg på.
  • Læg spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad.
  • Krydr fiskefileterne på begge sider, fold dem let sammen og læg dem oven på spinaten.
  • Sæt fadet i ovnen i 5-7 minutter.
  • Tag fadet ud og hæld Mornay sauce ved og drys lidt reven ost ovenpå.
  • Sæt i ovnen igen, og giv nu dine Fiskefileter Florentine 5 minutter mere - eller til overfladen er gylden.

Næringsindhold

Fiskefilet Florentine
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Fiskefilet Florentine serveres straks, og gerne sammen med kogte ris og dampet broccoli.

Se flere lækre opskrifter med fisk:

Hele panerede pandestegte rødspætter

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

« Lækker kartoffelroulade med persillepesto
Bacontærte med porrer og kartofler »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede til kylling i slow cooker

Opskrift på kylling i slow cooker

marinade til lammekølle

Marinade til lammekølle

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.