En opskrift på lækker Fiskefilet Florentine med spinat og ostesovs. Her tilberedes fiskefileter i et fad med spinat, Mornay sauce og ost.
Fiskefilet Florentine er en skøn fiskeret, der både er nem og meget hurtig at lave.
Selvom navnet lyder fint og som en besværlig ret, så er den altså ganske simpel at give sig i kast med.
Der er nemlig tale om rødspættefileter, der tilberedes i et fad sammen med spinat og ostesauce, og du skal heller ikke anvende frygtelig mange ingredienser til fiskeretten.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på Fiskefilet Florentine
Ingredienser
- 450 g spinat frossen, hel spinat
- 25 g smør
- 5-600 g rødspætter rødspættefileter
- ¼ liter Mornay sauce
- ost revet
- salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
- Tænd din ovn på 225 grader, og varm den op inden din Fiskefilet Florentine kommer ind i ovnen.
- Damp spinat ca. 5 minutter (tø den ikke op først) i en gryde med lidt smeltet smør, salt og friskkværnet peber - med låg på.
- Læg spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad.
- Krydr fiskefileterne på begge sider, fold dem let sammen og læg dem oven på spinaten.
- Sæt fadet i ovnen i 5-7 minutter.
- Tag fadet ud og hæld Mornay sauce ved og drys lidt reven ost ovenpå.
- Sæt i ovnen igen, og giv nu dine Fiskefileter Florentine 5 minutter mere - eller til overfladen er gylden.
Næringsindhold
Noter
Fiskefilet Florentine serveres straks, og gerne sammen med kogte ris og dampet broccoli.
Se flere lækre opskrifter med fisk:
Hele panerede pandestegte rødspætter
Kom med din kommentar