• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Fisk og skaldyr

billede med laksepakker
Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater er nem og lækker aftensmad, der er en god ret med fisk og grøntsager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 4. aug, 2022

Oversigt over indhold

  1. Sådan laver du lækre laksepakker med spinat, hvidløg og tomater. En nem opskrift med laks i pakker, der passer perfekt som aftensmad.
  2. Opskrift på laksepakker
  3. Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Sådan laver du lækre laksepakker med spinat, hvidløg og tomater. En nem opskrift med laks i pakker, der passer perfekt som aftensmad.

Laksepakker er en både lækker og hurtig ret til aftensmad, hvor du tilbereder laksestykker uden skind og ben indpakket med blandt andet spinat.

Det er en skøn fiskeret, der samtidig er nem at lave, og så er den altså flot at servere.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op til flere.

Opskrift på laksepakker

billede med laksepakker

Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 35 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 stk. laks laksefileter uden skind og ben
  • 2 håndfulde babyspinat godt skyllet og slynget tør
  • 1 fed hvidløg knust og finthakket
  • 50 g oliven udstenet og hakket
  • 150 g cherrytomater halverede
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • 1 citron saft af ¼ citron
  • 2 spsk. olivenolie
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Tag to store stykker stanniol og læg dem dobbelt (hver for sig).
  • Smør dem med lidt olivenolie, krydr med ganske lidt salt og friskkværnet peber.
    2 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber
  • Læg laksefileterne ovenpå (på hvert sit stykke stanniol), dryp med lidt citronsaft og krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
    2 stk. laks, 1 citron, salt og friskkværnet peber
  • Fordel nu friske spinatblade, halverede tomater, finthakket hvidløgs og hakkede oliven ovenpå. Krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber og dryp med lidt olivenolie.
    2 håndfulde babyspinat, 1 fed hvidløg, 150 g cherrytomater, 50 g oliven
  • Pak nu stanniol god sammen om fisk og grønsager, så det er helt tæt. Prik et par huller foroven med en kødnål eller tandstikker, så dampen kan slippe ud.
  • Læg dine laksepakker i en lille ovnfast fad og sæt i en 220 °C varm ovn i ca. 17-20 minutter. Klik her og benyt det smarte minutur med indstillet tid.

Næringsindhold

Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
Mængde pr. portion
Kalorier
370
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
8
g
Enkelumættet fedt
 
14
g
Kolesterol
 
69
mg
23
%
Natrium
 
1640
mg
71
%
Kalium
 
960
mg
27
%
Kulhydrater
 
9
g
3
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
3353
IU
67
%
Vitamin C
 
36
mg
44
%
Calcium
 
79
mg
8
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige laksepakker med grøntsager serveres straks, evt. sammen med stegte kartofler.

Laksepakkerne kan også serveres med en kold sauce med sød chilisauce. Her skal du bruge:

2½ dl creme fraiche

ca. ½ dl sød chilisauce

1 håndfuld frisk basilikumblade, hakket

1 stort fed hvidløg, presset

Salt og friskkværnet peber

Det hele røres sammen.

Se flere opskrifter

  • billede med indbagt laks i spinat
    Indbagt laks med spinat - laks i butterdej
  • billede med laks i ovn
    Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks
  • billede til pasta med laks og grøntsager
    Pasta med laks og grøntsager
  • billede med salat med varmrøget laks
    Salat med varmrøget laks og lækker dressing
« Fødselsdagsboller - opskrift på nemme boller
Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede med sydamerikansk chiligryde

Sydamerikansk chiligryde med oksekød

big mac roulade burgerroulade

Nem big mac roulade - lækker burger roulade

billede med skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.