• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Fisk og skaldyr

billede med hele panerede pandestegte rødspætter
Hele panerede og pandestegte rødspætter er skøn aftensmad, hvor fisken serveres med kartofler og persillesovs. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hele panerede pandestegte rødspætter

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en opskrift på hele panerede og pandestegte rødspætter, der er nemme at stege. Serveres med kogte kartofler og persillesovs.
  2. Opskrift på pandestegte rødspætter
  3. Pandestegte rødspætter
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her får du en opskrift på hele panerede og pandestegte rødspætter, der er nemme at stege. Serveres med kogte kartofler og persillesovs.

Hele, panerede og pandestegte rødspætter er en skøn spise, og heldigvis er fisken nem at tilberede.

Du panerer blot rødspætterne i lidt rasp, hvorefter de steges lækre på panden.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Du skal beregne en hel rødspætter til hver person.

Opskrift på pandestegte rødspætter

billede med hele panerede pandestegte rødspætter

Pandestegte rødspætter

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 2 rødspætter store og hele rødspætter, flåede og renset
  • 1 æg
  • rasp blandet med lidt salt og friskkværnet peber
  • smør og olivenolie til stegning
  • 1 citron i skiver til servering

Sådan gør du 

  • Skyl og rengør de hele rødspætter, især blodet der hvor hovedet har siddet. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
  • Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det let sammen.
  • Kom rasp på et stykke bagepapir og bland det med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Smelt smørret på en pande og tilsæt lidt olie. Husk rigeligt med fedtstof når du steger hele rødspætter.
  • Vend først fisken i let sammenpisket æg og derefter i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast på rødspætterne.
  • Kom fisken på panden og skru lidt ned, og giv så de pandestegte rødspætter ca. 4-5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
  • Vend kun rødspætterne en enkelt gang, så paneringen forbliver hel.

Næringsindhold

Pandestegte rødspætter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De pandestegte rødspætter serveres med skiver af citron.

Dertil gerne kogte kartofler og persillesovs.

Se flere lækre fiskeretter:

Lækker og og nem lakseroulade

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

« Tomatsalat med oliven og mozzarella
Småkager med lakrids og tranebær »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

pizzabøffer med friske tomater og urter

Pizzabøffer med friske tomater og urter

billede med luksus mørbradgryde

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.