Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Fiskefilet Florentine
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Fisk
Køkken:
Italiensk
Forb. tid:
10
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
450
g
spinat
frossen, hel spinat
▢
25
g
smør
▢
5-600
g
rødspætter
rødspættefileter
▢
¼
liter
Mornay sauce
▢
ost
revet
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Tænd din ovn på 225 grader, og varm den op inden din Fiskefilet Florentine kommer ind i ovnen.
Damp spinat ca. 5 minutter (tø den ikke op først) i en gryde med lidt smeltet smør, salt og friskkværnet peber - med låg på.
Læg spinaten i bunden af et smurt ovnfast fad.
Krydr fiskefileterne på begge sider, fold dem let sammen og læg dem oven på spinaten.
Sæt fadet i ovnen i 5-7 minutter.
Tag fadet ud og hæld Mornay sauce ved og drys lidt reven ost ovenpå.
Sæt i ovnen igen, og giv nu dine Fiskefileter Florentine 5 minutter mere - eller til overfladen er gylden.
Næringsindhold
Fiskefilet Florentine
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]