Her er en nem opskrift på hjemmelavede crabcakes, som du laver med krabbekød fra dåse. Krabbedellerne kan bruges som forret eller hovedret.
Crabcakes, eller krabbefrikadeller, er i virkeligheden super nemme at lave, og så er de gode som enten en lille forret eller som hovedret.
Her laves farsen til krabbefrikadellerne nemt af en dåse hakket krabbekød, og ellers er fremgangsmåden næsten som når du steger en klassisk frikadelle.
Opskriften på crabcakes er beregnet til fire personer.
Opskrift på crabcakes
Ingredienser
- 1 dåse krabbekød godt afdryppet
- 4-5 Tuc kiks fint knuste
- 1 forårsløg meget finthakket
- 1 spsk. mayonnaise evt. fra Hellmanns
- 1 tsk. worcestershiresauce
- ½ æg let sammenpisket
- ½ tsk. sennepspulver
- 1 tsk. hvidløgspulver IKKE hvidløgssalt
- 2 dråber Tabasco
- salt
- 1 lime saft af ½ lime
Sådan gør du
- Kom det godt afdryppede krabbekød i en skål, sammen med de øvrige ingredienser, rør det sammen til en "fars".
- Varm lidt smør på en pande ved middelvarme og sæt krabbekagerne på med en ske.
- Størrelsen er alt efter hvad de skal bruges til, er det hovedret laves de i frikadelle-størrelse, er det som appetizer laves de små.
- Steg dine crabcakes til de er gyldne og netop genenmstegte, ca. 3 minutter på hver side.
- Dryp krabbedellerne med limesaft, lige inden de er færdige.
Næringsindhold
Noter
De færdigstegte crabcakes serveres straks - gerne sammen med en hjemmelavet aioli.
Se flere lækre fiskopskrifter:
Kom med din kommentar