• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

billede med kanelsneglekage
Den færdigbagte kanelsneglekage, der kan pyntes med lidt glasur. Og så har du altså en virkelig lækker skærekage. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en opskrift på lækker kanelsneglekage. En nem skærekage med smag som klassiske kanelsnegle, der laves i en bradepande eller fad.
  2. Opskrift på kanelsneglekage
  3. Kanelsneglekage
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere kageopskrifter
5 fra 2 brugere

Her får du en opskrift på lækker kanelsneglekage. En nem skærekage med smag som klassiske kanelsnegle, der laves i en bradepande eller fad.

Bag verdens bedste kanelsneglekage med denne opskrift, hvor du virkelig får en lækker skærekage med masser af god smag.

Samtidig er skærekagen nem at bage, da den laves med bagepulver, og derfor ikke skal hæve.

Du kan med fordel bage kagen i en form eller fad med en størrelse på ca. 20 gange 25 centimeter, hvor kanelsneglekagen så har en fin højde.

Opskriften rækker til ca. 6 personer - afhængig af hvor stor kagesulten er.

Opskrift på kanelsneglekage

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Amerikansk
Tid: 1 time t
Antal: 6 personer

Ingredienser

  • 200 g hvedemel
  • 60 g rørsukker eller alm. sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 nip salt
  • 1 æg
  • 1 ¾ dl mælk
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 50 g smør smeltet

Fyld til kanelsneglekage

  • 115 g smør blødt
  • 70 g brun farin
  • 1½ spsk. hvedemel
  • 2 tsk. kanel
  • 60 g marcipan groftrevet
  • 2 spsk. chokoladeknapper gerne hvid chokolade

Glasur

  • 8 spsk. flormelis
  • 2 spsk. mælk
  • 1 tsk. vanilje

Sådan gør du 

  • Forvarm din ovn til 200 °C (ikke varmluft).
  • Sigt hvedemel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • I en anden skål piskes æg, mælk og vanilje sammen med et piskeris.
  • Hæld de våde ingredienser i de tørre og pisk det sammen, så der ingen klumper er.
  • Tilsæt det smeltede smør og rør, til det er netop rørt ind i dejen.
  • Kom bagepapir i en bageform, gerne en form eller fad på ca. 20x25 centimeter.
  • Fordel dejen i i formen.
  • Til fyldet kommes det hele i en skål og røres sammen.
  • Kom det i dejen i klatter og brug et træspyd eller en strikkepind, til at trække det ud i dejen, så den bliver marmoreret.
  • Sæt fadet med din kanelsneglekage i ovnen og bag i ca. 30 minutter, måske lidt mere. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet bagetid.
  • Rør ingredienserne sammen til glasur og kom det på den varme kage (det kan altså fint udelades at komme glasur på).

Næringsindhold

Kanelsneglekage
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
 
28
g
43
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
95
mg
32
%
Natrium
 
581
mg
25
%
Kalium
 
154
mg
4
%
Kulhydrater
 
69
g
23
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
40
g
44
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
791
IU
16
%
Vitamin C
 
0.02
mg
0
%
Calcium
 
81
mg
8
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad den færdige kanelsneglekage køle af inden den nydes.

Som sagt kan glasur sagtens udelades, men den passer jo også fint til sådan en skærekage.

Se flere kageopskrifter

  • et billede med gulerodskage
    Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • banankage med chokolade
    Lækker banankage med chokolade
  • kanelstang med remonce
    Opskrift på Lagkagehusets kanelstang
  • billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld
    Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce
« Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål
Boller i selleri med ris eller kartofler »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

et billede med koteletter i fad

Koteletter i fad med grønsager og ris

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.