Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
personer
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Kanelsneglekage
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Amerikansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
6
personer
Ingredienser
▢
200
g
hvedemel
▢
60
g
rørsukker
eller alm. sukker
▢
2
tsk.
bagepulver
▢
1
nip
salt
▢
1
æg
▢
1 ¾
dl
mælk
▢
2
tsk.
vaniljesukker
▢
50
g
smør
smeltet
Fyld til kanelsneglekage
▢
115
g
smør
blødt
▢
70
g
brun farin
▢
1½
spsk.
hvedemel
▢
2
tsk.
kanel
▢
60
g
marcipan
groftrevet
▢
2
spsk.
chokoladeknapper
gerne hvid chokolade
Glasur
▢
8
spsk.
flormelis
▢
2
spsk.
mælk
▢
1
tsk.
vanilje
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Forvarm din ovn til
200
°C
(ikke varmluft).
Sigt hvedemel, sukker, bagepulver og salt sammen i en skål.
I en anden skål piskes æg, mælk og vanilje sammen med et piskeris.
Hæld de våde ingredienser i de tørre og pisk det sammen, så der ingen klumper er.
Tilsæt det smeltede smør og rør, til det er netop rørt ind i dejen.
Kom bagepapir i en bageform, gerne en form eller fad på ca. 20x25 centimeter.
Fordel dejen i i formen.
Til fyldet kommes det hele i en skål og røres sammen.
Kom det i dejen i klatter og brug et træspyd eller en strikkepind, til at trække det ud i dejen, så den bliver marmoreret.
Sæt fadet med din kanelsneglekage i ovnen og bag i ca. 30 minutter, måske lidt mere. Klik
her og brug det smarte minutur med indstillet bagetid
.
Rør ingredienserne sammen til glasur og kom det på den varme kage (det kan altså fint udelades at komme glasur på).
Næringsindhold
Kanelsneglekage
Mængde pr. portion
Kalorier
551
% Daglig værdi*
Fedt
28
g
43
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
95
mg
32
%
Natrium
581
mg
25
%
Kalium
154
mg
4
%
Kulhydrater
69
g
23
%
Kostfibre
2
g
8
%
Sukker
40
g
44
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
791
IU
16
%
Vitamin C
0.02
mg
0
%
Calcium
81
mg
8
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]