• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

kanelstang med remonce
Hjemmebagt kanelstang a la Lagkagehuset, og det super lækre kanelstænger med både creme og remonce. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er opskriften på Lagkagehustes kanelstang. Det er lækre kanelstænger med både creme og remonce, og kagerne kan fryses ned.
  2. Opskrift på kanelstang
  3. Hjemmebagt kanelstang
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Noter
5 fra 4 brugere

Her er opskriften på Lagkagehustes kanelstang. Det er lækre kanelstænger med både creme og remonce, og kagerne kan fryses ned.

Intet slår en hjemmebagt kanelstang, og her får du opskriften på kanelstænger a la Lagkagehuset.

Den perfekte kanelstang med masser af remonce og kagecreme, og kanelstængerne laves selvfølgelig helt fra bunden.

Opskriften giver tre kanelstænger, som du kan fryse ned.

Opskrift på kanelstang

kanelstang med remonce

Hjemmebagt kanelstang

5 fra 4 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t
Antal: 3 stk.

Ingredienser

Dej

  • 35 g gær
  • 175 g vand lunkent
  • 35 g sukker
  • 4 g salt
  • 4 g kardemomme
  • 1 æg
  • 35 g smør
  • 400 g hvedemel ca. mængde

Remonce

  • 200 g smør
  • 200 g sukker
  • 35 g kanel

Kagecreme

  • 3 æggeblommer
  • 3 spsk. sukker
  • 1 stang vanilje korn fra vaniljestangen
  • ½ liter mælk
  • 1-2 spsk. Maizena

Sådan gør du 

Kagecreme

  • Tag lidt af mælken fra og kom Maizena i. Ryst det i en meljævner - eller rør det ud. Æggeblommer, sukker, vaniliekorn og mælk kommes i en gryde og koger langsomt op - RØR HELE TIDEN.
  • Tilsæt maizena-blandingen lidt efter lidt, til en passende konsistens.
  • Kog igennem et par minutter og HUSK nu: RØR HELE TIDEN!!!

Remonce

  • Smør, sukker og kanel blandes til en masse.

Dej til kanelstang

  • Gæren opløses i vand. Sukker, salt, kardemomme og æg tilsættes. Mel og smør tilsættes og der æltes til dejen er blank og smidig. Hæver et lunt sted i 30 minutter.
  • Dejen deles i 3 stykker. De rulles aflange i bradepandens længde og ca. 12 cm. brede. Fordel først ⅓ af remoncen og så ⅓ af cremen - ikke helt ud til kanten.
  • Rul dejen til en stang på den lange led. Læg dem op på bradenpanden og forsæt med de 2 andre dejstykker.
  • Klip snit i dejen, næsten hele vejen igennem, og læg dem skiftevis til den ene og den anden side.
  • Pensl dine kanelstænger med æg og drys med hakkede hasselnødder eller mander.
  • Lad kanelstængerne hvile i 45 minutter. Inden de skal i ovnen kan de drysses med perlesukker.
  • Kanelstang bages ved 210 grader i ca. 15-17 minutter.

Noter

Kanelstang køles af inden udskæring. Kanelstænger er fine at fryse ned, og så har du jo altid en lækker kage til kaffen.

Det bedste resultat ved bagning af kanelstænger opnår du ved at bruge rigtig smør - altså Lurpak eller lignende.

Se flere opskrifter

Lækker banankage med chokolade

Chokoladefondant - nem og lækker lava kage

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Kommentarer fra brugerne

Det her er simpelthen de bedste kanelstænger. To gange har Tommy haft kanelstænger med på arbejde (i forbindelse med ferie), nu er det ferietid igen, og hvilken kage har kollegaerne ønsket???? Ganske rigtigt, Kanelstænger efter newyorkerbyheart’s opskrift. VH Lisa.

De er bare kanon lækker, jeg har bagt den mange, og deler ofte hjemmebagt med min overbo, som også elsker den, men de har nu fået opskriften. Det er virkelig en af mine yndlingskager,som altid vækker stor jubel, og så elsker jeg dine kommentarer, og især billederne du også lægger på nettet, jeg har brugt mange af dine opskrifter (også mad) du er simpelthen fænomenal. Mange kærlige hilsner fra Jonna ?

Nu er jeg ikke den store mester i et køkken, men den kanelstang sad lige i skabet. Om det så var held til min side eller en idiot sikker opskrift ved jeg ikke.. Men den var knald god og jeg vil bage den igen … Den bedste jeg har smagt … MVH Chris.

« Lækker banankage med chokolade
Manhattanstyle strawberry cheesecake »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.