• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

hjemmelavet kagecreme
En nem og hjemmelavet kagecreme, der selvfølgelig er perfekt til kager. Foto: iStock.com/Marco Bagnoli.

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 28. jan, 2023

Oversigt over indhold

  1. Skøn og nem opskrift på hjemmelavet kagecreme. En god og smagfuld vaniljecreme, der kan bruges til kager som kanelstang og meget andet.
  2. Opskrift på kagecreme
  3. Hjemmelavet kagecreme
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Skøn og nem opskrift på hjemmelavet kagecreme. En god og smagfuld vaniljecreme, der kan bruges til kager som kanelstang og meget andet.

Kagecreme er super nem at lave selv, og med denne opskrift får du en god og bagefast kagecreme til dine kager.

Der er tale om en lækker vaniljecreme med den helt rigtige smag, og derfor skal du også bruge en vaniljestang til den.

Vaniljestangen kan dog udskiftes med et to teskefulde vaniljesukker.

Opskrift på kagecreme

hjemmelavet kagecreme

Hjemmelavet kagecreme

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 20 min
Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 spsk. sukker
  • 3 spsk. hvedemmel
  • 3 dl mælk
  • 1 vaniljestang korn af 1 stang vanilje
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Kom alle ingredienserne til kagecremen i en gryde - også den tomme vaniljestang - og pisk det godt sammen.
  • Varm op ved middel varme, under konstant piskning og lad det koge igennem til det bliver tykt. Ønskes en tyndere vaniljecreme kan der tilsættes lidt mere mælk.
  • Tag din kagecreme af varmen, fisk vaniljestangen op, hæld cremen i en skål og lad det køle helt af inden brug.

Næringsindhold

Hjemmelavet kagecreme
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige kagecreme køles af, og er derefter klar til brug i eks. en kanelstang.

Se flere skønne kageopskrifter:

Manhattanstyle strawberry cheesecake

Scones - opskrift med og uden chokolade

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

« Scones - opskrift med og uden chokolade
Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede til kyllingefilet i ovn

Kyllingefilet i ovn - den bedste opskrift

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.