• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme
hjemmelavet kagecreme
En nem og hjemmelavet kagecreme, der selvfølgelig er perfekt til kager. Foto: iStock.com/Marco Bagnoli.

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

Opdateret: 28. jan 2023 · Udgivet: 14. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Skøn og nem opskrift på hjemmelavet kagecreme. En god og smagfuld vaniljecreme, der kan bruges til kager som kanelstang og meget andet.

Kagecreme er super nem at lave selv, og med denne opskrift får du en god og bagefast kagecreme til dine kager.

Der er tale om en lækker vaniljecreme med den helt rigtige smag, og derfor skal du også bruge en vaniljestang til den.

Vaniljestangen kan dog udskiftes med et to teskefulde vaniljesukker.

Opskrift på kagecreme

hjemmelavet kagecreme

Hjemmelavet kagecreme

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 1 portion

Ingredienser

  • 2 æg
  • 3 spsk. sukker
  • 3 spsk. hvedemmel
  • 3 dl mælk
  • 1 vaniljestang korn af 1 stang vanilje
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom alle ingredienserne til kagecremen i en gryde - også den tomme vaniljestang - og pisk det godt sammen.
  • Varm op ved middel varme, under konstant piskning og lad det koge igennem til det bliver tykt. Ønskes en tyndere vaniljecreme kan der tilsættes lidt mere mælk.
  • Tag din kagecreme af varmen, fisk vaniljestangen op, hæld cremen i en skål og lad det køle helt af inden brug.

Næringsindhold

Hjemmelavet kagecreme
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige kagecreme køles af, og er derefter klar til brug i eks. en kanelstang.

Se flere skønne kageopskrifter:

Manhattanstyle strawberry cheesecake

Scones - opskrift med og uden chokolade

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

Se disse opskrifter:

  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Store Daim muffins med banan
  • Sådan laver du italiensk marengs
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

billede med paprikasovs

Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce

billede med ristede havregryn

Ristede havregryn med smør og sukker

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad med spaghetti

billede med hjemmelavet karamelsauce

Karamelsauce - hjemmelavet og vanedannende

big mac roulade burgerroulade

Nem big mac roulade - lækker burger roulade

billede til ovnbagte kartofler med majsmel

Ovnbagte kartofler med majsmel

billede til agurkesalat opskrift

Hjemmelavet agurkesalat - opskrift på syltede agurker

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

billede med luksus mørbradgryde

Mørbradgryde

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required