Skøn og nem opskrift på hjemmelavet kagecreme. En god og smagfuld vaniljecreme, der kan bruges til kager som kanelstang og meget andet.
Kagecreme er super nem at lave selv, og med denne opskrift får du en god og bagefast kagecreme til dine kager.
Der er tale om en lækker vaniljecreme med den helt rigtige smag, og derfor skal du også bruge en vaniljestang til den.
Vaniljestangen kan dog udskiftes med et to teskefulde vaniljesukker.
Opskrift på kagecreme

Ingredienser
- 2 æg
- 3 spsk. sukker
- 3 spsk. hvedemmel
- 3 dl mælk
- 1 vaniljestang korn af 1 stang vanilje
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne til kagecremen i en gryde - også den tomme vaniljestang - og pisk det godt sammen.
- Varm op ved middel varme, under konstant piskning og lad det koge igennem til det bliver tykt. Ønskes en tyndere vaniljecreme kan der tilsættes lidt mere mælk.
- Tag din kagecreme af varmen, fisk vaniljestangen op, hæld cremen i en skål og lad det køle helt af inden brug.
Næringsindhold
Noter
Den færdige kagecreme køles af, og er derefter klar til brug i eks. en kanelstang.
Se flere skønne kageopskrifter:
Manhattanstyle strawberry cheesecake
Scones - opskrift med og uden chokolade
Kom med din kommentar