• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager
billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld
Så er verdens bedste kanelsnegle klar efter bagning, og de kan eventuelt pyntes med lidt glasur. Bagt med remonce, og de smager himmelsk godt. Foto: iStock.com.

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du opskriften på verdens bedste kanelsnegle. Præcis som du ønsker en hjemmebagt kanelsnegl. Blød, men med masser af remonce.
  2. Opskrift på kanelsnegle
  3. Kanelsnegle
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du Vis fotosFotos fra
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 2 brugere

Her får du opskriften på verdens bedste kanelsnegle. Præcis som du ønsker en hjemmebagt kanelsnegl. Blød, men med masser af remonce.

Kanelsnegle er altid et sikkert hit til kaffen derhjemme, som lækker kollegakage eller når du har bare har lyst til en god kage.

Denne opskrift er særlig lækker, og måske er det verdens bedste kanelsnegle. Fyldt med en lækker remonce.

Du får 32 kanelsnegle af denne portion, så der bør være nok til alle.

Opskrift på kanelsnegle

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Kanelsnegle

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 2 timer t 30 minutter min
Antal: 32 stk.

Ingredienser

  • ½ liter mælk
  • 125 g flormelis
  • 65 g smør
  • 25 g gær
  • 1½ æg pisket sammen
  • 1½ tsk kardemomme
  • 750 g hvedemel måske lidt mere

Remonce

  • 250 g smør blødt
  • 250 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 spsk. kanel

Sådan gør du 

  • Varm mælk op i en gryde og smelt smørret i det, tilsæt flormelis, rør det hele sammen og lad det køle helt af og rør gæren ud i mælkeblandingen.
  • Bland derefter de våde ingredienser med de tørre.
  • Tag dejen ud på bordet og ælt det til en glat og blød dej, tilsæt endelig ikke for meget hvedemel, kun så den lige slipper bordpladen.
  • Læg din dej til kanelsnegle i en skål, dæk til, stil det lunt og lad det hæve i 1 time.
  • Pisk blødt smør, kanel og sukker sammen til en lækker remonce. Du kan også piske et par spiseskefulde majsstivelse i remoncen, så den ikke så nemt flyder ud.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og rul det ud til 1 cm.'s tykkelse i en aflang firkant.
  • Smør remonce ud på dejen og rul den til en "roulade" på den lange led.
    Dejen rulles til en lang pølse
  • Skær pølsen i tykke skiver og fold snippen ind under hver kanelsnegl. Læg dine kanelsnegle på bageplader med bagepapir, dæk dem til og lad dem hæve i endnu 45 minutter.
    Skæres ud i tykke skiver til lækre kanelsnegle
  • Forvarm ovnen til 200 grader og bag i 10-15 minutter, til de er gyldne og færdigbagte.
  • Flyt straks kanelsneglene til en bagerist når de tages ud af ovnen, så de kan køle af.

Næringsindhold

Kanelsnegle
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte kanelsnegle kan evt. pyntes med lidt glasur, som du rører af flormelis og en smule vand.

Kanelsneglene kan også fryses ned til senere brug, men her skal du så vente med at pynte dem.

Se flere lækre kagesopskrifter:

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

Mere inspiration

  • hvepsebo kage
    Hvepsebo kage med lækker kokostop
  • lagkagehusets blommekage
    Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • kakaokage med kokoslåg
    Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • hjemmebagte madeleine kager
    Madeleine - opskrift på franske småkager

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • Glaserede perleløg - nem opskrift
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata

Inspiration til aftensmad

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

kødboller i kokosmælk med karry

Kødboller i kokosmælk med karry

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella

Italienske wraps med skinke og mozzarella

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.