• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Du er her: Forside » Opskrifter

Sovs og sauce opskrifter

sovs og sauce opskrifter
Der findes mange lækre sovs og sauce opskrifter, og dem finder du her på siden. Blandt andet sovse til en god bøf. Foto: iStock.com.

Sovs og sauce skal der til, og her finder du alle de bedste og klassiske opskrifter på sovse som bearnaise, rødvinssauce, whiskysauce og mange flere saucer.

Elsker du en god sovs eller sauce? Så er du landet det rigtige sted, for her finder du opskrifter på de mest populære sovse.

Uanset om du skal bruge en hjemmelavet sovs til frikadeller, en god bøf, koteletter eller noget andet, så finder du sovsen her.

Sovsen er jo det, der ofte binder en god middagsret sammen, og tilfører både smag og væde til kød, kartofler, grøntsager og meget andet.

Populær sovs og sauce

Der findes et utal af forskellige sovse til ethvert formål, men her er de mest populære:

Brun sovs - grundopskrift

Klassisk persillesovs opskrift

Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karry sauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

Hjemmelavet sauce bearnaise, der altid bliver perfekt

Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce

Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky

Ekstra tip: Lav en hjemmelavet gastrik, der er perfekt som tilsmagning og smagsgiver i den brune sovs og mange andre sovse.

  • Klassisk persillesovs opskrift
  • Whiskysauce - uhyre nem sovs med whisky
  • Paprikasovs - opskrift på lækker paprika sauce
  • Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin
  • Gastrik - sådan laver du smagsgiver til din sovs
  • Brun sovs - grundopskrift
  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Opskrift på nem og hurtig andesauce
  • Cremet champignonsauce med rødvin
  • Hjemmelavet tomatsauce med smør
  • Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza
  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce
  • Hjemmelavet sauce bearnaise, der altid bliver perfekt
  • Gremolata - italiensk grøn sauce
  • Karrysovs - opskrift på Danmarks bedste karry sauce
  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling
  • Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Chokolade Pavlova med frugt og bær
  • Gulerodskage - verdens bedste fra New Orleans
  • Kødboller i kokosmælk med karry
  • Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg
  • Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • Lasagne opskrift - hjemmelavet og italiensk
  • Sprøde pommes frites i ovn - forkogte
  • Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel
  • Fødselsdagsboller - opskrift på nemme boller
  • Ciabatta - italiensk brød med store huller

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.