• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Sovs og sauce

billede med pizzasauce pizzasovs
Det er nemt at lave en pizzasauce, og her får du den perfekte tomatsovs til din pizza. Foto: iStock.com.

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce her. En skøn og nem opskrift på tomatsovs med flåede tomater og basilikum til din pizza.
  2. Opskrift på pizzasauce
  3. Hjemmelavet pizzasauce
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 8 brugere

Få den bedste opskrift på hjemmelavet pizzasauce her. En skøn og nem opskrift på tomatsovs med flåede tomater og basilikum til din pizza.

Her får du en nem opskrift på pizzasauce, som du kan lave på kort tid.

Denne pizzasovs laves med flåede tomater, som du nemt blender i gryden, hvorefter den lækre tomatsauce koges lidt ind.

Det er en fremragende tomatsovs til din pizza, og du kommer aldrig til at købe en færdiglavet pizzasauce igen.

Den er også god til verdens bedste pizzasnegle.

Opskrift på pizzasauce

billede med pizzasauce pizzasovs

Hjemmelavet pizzasauce

5 fra 8 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Sovs
Køkken: Italiensk
Tid: 15 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 ds. flåede tomater
  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg eller efter smag, finthakkede
  • 1 tsk. oregano tørret
  • 1 potte basilikum
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt sukker

Sådan gør du 

  • Kom de flåede tomater i en lille gryde sammen med lidt olivenolie og hvidløg.
  • Blend det til en jævn pizzasauce. Brug en stavblender direkte i gryden. Pizzasaucen kan også køres i en almindelig blender.
  • Varm det op og kog pizzasovsen lidt ind til passende konsistens.
  • Vend oregano og lidt frisk basilikum i.
  • Smag til med salt. friskkværnet peber og sukker.

Næringsindhold

Hjemmelavet pizzasauce
Mængde pr. portion
Kalorier
56
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
0.3
g
2
%
Transfedt
 
0.01
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Natrium
 
729
mg
32
%
Kalium
 
207
mg
6
%
Kulhydrater
 
6
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
3
g
3
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
155
IU
3
%
Vitamin C
 
10
mg
12
%
Calcium
 
44
mg
4
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige pizzasauce kan bruges med det samme eller køles lidt af.

Se flere opskrifter

  • billede med calzone pizza
    Calzone pizza - lukket UFO pizza
  • billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut
    Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut
  • billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
    Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
« Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
Nemme pitabrød der altid popper op »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede til kylling i slow cooker

Opskrift på kylling i slow cooker

billede med bøf stroganoff

Bøf Stroganoff med kartoffelmos eller ris

billede med skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.