• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Brød

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
En nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Med denne dej får du ikke enn bedre pizza. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er den bedste opskrift på en nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Dejen er simpel at lave, nem at arbejde med og giver de sprøde pizzaer.
  2. Opskrift på pizzadej
  3. Pizzadej til hjemmelavet pizza
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Her er den bedste opskrift på en nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Dejen er simpel at lave, nem at arbejde med og giver de sprøde pizzaer.

Med denne pizzadej kan du bage den lækreste, hjemmelavede pizza, og det er endda ganske nemt.

Dejen skal hæve i nogle timer, men her passer den jo sig selv. Og imens kan du se frem til måske verdens bedste pizzadej. Den er i hvert fald fremragende.

Det er den bedste pizza opskrift jeg nogensinde har lavet, og den er let at lave.

Det vigtigste er at ovnen og bagepladen varmes op ved højeste temperatur i 45 min., så den er godt varm. Det er vigtigt, at bagepladen er inde i ovnen!

Fyldet kan du variere som du ønsker, og så er det ellers bare at glæde dig til en nybagt pizza. Direkte fra ovnen.

Opskrift på pizzadej

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza

Pizzadej til hjemmelavet pizza

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Tid: 6 timer t 30 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl vand lunkent
  • 12 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 600 g hvedemel ca. mængde
  • 50 g smør blødt

Sådan gør du 

  • Gær røres ud i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie.
  • Hvedemel og det bløde smør tilsættes lidt efter lidt. Mængden af mel er vejledende, men prøv dig lidt frem.
  • Saml din pizzadej og ælt den lidt.
  • Del den hjemmelavede pizzadej i fire portioner, hver portion æltes hårdt så luften presses ud. Formes til 4 boller.
  • Dæk bollerne med film og lad dem hæve ved stuetemperatur i 4 timer. Sættes derefter i køleskabet i 2 timer.
  • Ovnen forvarmes ved højeste temperatur i ca. 45 min. med en plade i. Hjemmebagt pizza bages ved max. varme i din ovn.
  • Pizzadejen rulles tyndt ud og flyttes over på bagepapir.
  • Sauce og fyld fordeles på, og pizzaen flyttes over på en gloende hed bageplade og bages i ovnen i ca. 8 minutter. Bedre pizza får du ikke.

Næringsindhold

Pizzadej til hjemmelavet pizza
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pizza serveres straks - direkte fra ovnen, og du vil elske pizzaerne af denne fantastiske pizzadej. Velbekomme.

Lav evt. også din egen pizzasauce med denne opskrift.

Se flere lækre italienske opskrifter:

Calzone pizza - lukket UFO pizza

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

« Calzone pizza - lukket UFO pizza
Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.