• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza
En nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Med denne dej får du ikke enn bedre pizza. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Opdateret: 25. jan 2023 · Udgivet: 2. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på en nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Dejen er simpel at lave, nem at arbejde med og giver de sprøde pizzaer.

Med denne pizzadej kan du bage den lækreste, hjemmelavede pizza, og det er endda ganske nemt.

Dejen skal hæve i nogle timer, men her passer den jo sig selv. Og imens kan du se frem til måske verdens bedste pizzadej. Den er i hvert fald fremragende.

Det er den bedste pizza opskrift jeg nogensinde har lavet, og den er let at lave.

Det vigtigste er at ovnen og bagepladen varmes op ved højeste temperatur i 45 min., så den er godt varm. Det er vigtigt, at bagepladen er inde i ovnen!

Fyldet kan du variere som du ønsker, og så er det ellers bare at glæde dig til en nybagt pizza. Direkte fra ovnen.

Opskrift på pizzadej

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza

Pizzadej til hjemmelavet pizza

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pizza
Køkken: Italiensk
Tid: 6 timer t 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 3 dl vand lunkent
  • 12 g gær
  • 2 tsk. salt
  • 1 spsk. olivenolie
  • 600 g hvedemel ca. mængde
  • 50 g smør blødt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Gær røres ud i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie.
  • Hvedemel og det bløde smør tilsættes lidt efter lidt. Mængden af mel er vejledende, men prøv dig lidt frem.
  • Saml din pizzadej og ælt den lidt.
  • Del den hjemmelavede pizzadej i fire portioner, hver portion æltes hårdt så luften presses ud. Formes til 4 boller.
  • Dæk bollerne med film og lad dem hæve ved stuetemperatur i 4 timer. Sættes derefter i køleskabet i 2 timer.
  • Ovnen forvarmes ved højeste temperatur i ca. 45 min. med en plade i. Hjemmebagt pizza bages ved max. varme i din ovn.
  • Pizzadejen rulles tyndt ud og flyttes over på bagepapir.
  • Sauce og fyld fordeles på, og pizzaen flyttes over på en gloende hed bageplade og bages i ovnen i ca. 8 minutter. Bedre pizza får du ikke.

Næringsindhold

Pizzadej til hjemmelavet pizza
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pizza serveres straks - direkte fra ovnen, og du vil elske pizzaerne af denne fantastiske pizzadej. Velbekomme.

Lav evt. også din egen pizzasauce med denne opskrift.

Se flere lækre italienske opskrifter:

Calzone pizza - lukket UFO pizza

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Grilled cheese sandwich - ostesandwich
  • Squashboller - nemme boller med squash
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Surdejsbrød - nemt og lækkert brød med surdej
  • Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hjemmelavet aioli

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

billede til hjemmelavede melboller

Hjemmelavede melboller til suppe

Chokokage med banancreme og chokolademousse

Chokokage med banancreme og chokolademousse

billede med grøn pesto

Grøn pesto med basilikum - nem opskrift

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

et billede med gammeldags æblekage

Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner

billede med rødbedesuppe

Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj 

billede med kartoffelroulade

Lækker kartoffelroulade med persillepesto

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

kødboller i kokosmælk med karry

Kødboller i kokosmælk med karry

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

billede med rosenkålssalat

Rosenkålssalat med æble og avocado

fløjlsblød kartoffelmos

Kartoffelmos - lækker og luftig

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required