Her er den bedste opskrift på en nem pizzadej til hjemmelavet pizza. Dejen er simpel at lave, nem at arbejde med og giver de sprøde pizzaer.
Med denne pizzadej kan du bage den lækreste, hjemmelavede pizza, og det er endda ganske nemt.
Dejen skal hæve i nogle timer, men her passer den jo sig selv. Og imens kan du se frem til måske verdens bedste pizzadej. Den er i hvert fald fremragende.
Det er den bedste pizza opskrift jeg nogensinde har lavet, og den er let at lave.
Det vigtigste er at ovnen og bagepladen varmes op ved højeste temperatur i 45 min., så den er godt varm. Det er vigtigt, at bagepladen er inde i ovnen!
Fyldet kan du variere som du ønsker, og så er det ellers bare at glæde dig til en nybagt pizza. Direkte fra ovnen.
Opskrift på pizzadej
Ingredienser
- 3 dl vand lunkent
- 12 g gær
- 2 tsk. salt
- 1 spsk. olivenolie
- 600 g hvedemel ca. mængde
- 50 g smør blødt
Sådan gør du
- Gær røres ud i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie.
- Hvedemel og det bløde smør tilsættes lidt efter lidt. Mængden af mel er vejledende, men prøv dig lidt frem.
- Saml din pizzadej og ælt den lidt.
- Del den hjemmelavede pizzadej i fire portioner, hver portion æltes hårdt så luften presses ud. Formes til 4 boller.
- Dæk bollerne med film og lad dem hæve ved stuetemperatur i 4 timer. Sættes derefter i køleskabet i 2 timer.
- Ovnen forvarmes ved højeste temperatur i ca. 45 min. med en plade i. Hjemmebagt pizza bages ved max. varme i din ovn.
- Pizzadejen rulles tyndt ud og flyttes over på bagepapir.
- Sauce og fyld fordeles på, og pizzaen flyttes over på en gloende hed bageplade og bages i ovnen i ca. 8 minutter. Bedre pizza får du ikke.
Næringsindhold
Noter
Pizza serveres straks - direkte fra ovnen, og du vil elske pizzaerne af denne fantastiske pizzadej. Velbekomme.
Lav evt. også din egen pizzasauce med denne opskrift.
Se flere lækre italienske opskrifter:
Calzone pizza - lukket UFO pizza
Kom med din kommentar