Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pizzadej til hjemmelavet pizza
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pizza
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
6
timer
t
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
3
dl
vand
lunkent
▢
12
g
gær
▢
2
tsk.
salt
▢
1
spsk.
olivenolie
▢
600
g
hvedemel
ca. mængde
▢
50
g
smør
blødt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Gær røres ud i det lunkne vand. Tilsæt salt og olie.
Hvedemel og det bløde smør tilsættes lidt efter lidt. Mængden af mel er vejledende, men prøv dig lidt frem.
Saml din pizzadej og ælt den lidt.
Del den hjemmelavede pizzadej i fire portioner, hver portion æltes hårdt så luften presses ud. Formes til 4 boller.
Dæk bollerne med film og lad dem hæve ved stuetemperatur i 4 timer. Sættes derefter i køleskabet i 2 timer.
Ovnen forvarmes ved højeste temperatur i ca. 45 min. med en plade i. Hjemmebagt pizza bages ved max. varme i din ovn.
Pizzadejen rulles tyndt ud og flyttes over på bagepapir.
Sauce og fyld fordeles på, og pizzaen flyttes over på en gloende hed bageplade og bages i ovnen i ca. 8 minutter. Bedre pizza får du ikke.
Næringsindhold
Pizzadej til hjemmelavet pizza
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]