• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg
billede med hakkebøf med fyld
Hakkebøf med fyld smager fremragende, og retten er nem at lave. Bøfferne er blandt andet fyldt med syltede rødbeder. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

Opdateret: 11. maj 2022 · Udgivet: 11. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker hakkebøf med fyld. Her er den nemme opskrift, hvor du bla. fylder dine hakkebøffer med syltede rødbeder og hakket løg.

Hakkebøf med fyld er en skøn middagsret, der nemt laves i et fad i ovnen.

Her er hakkebøfferne fyldt med blandt andet syltede rødbeder, og det giver altså en fantastisk dejlig smag. Og noget sundt i bøfferne.

Opskriften er beregnet til fire personer, og længere nede er der forslag til tilbehør.

Opskrift på hakkebøf med fyld

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 4-6 drueagurker syltede
  • 8-10 rødbeder syltede, i skiver
  • 1-2 rødløg
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hakket oksekød op i en skål.
  • Hak løg, drueagurker og rødbeder, hæld det op i skålen til oksekødet.
  • Ælt det hele rigtig godt sammen og form til 8 stk. hakkebøf med fyld af passende størrelse.
  • Krydr hakkebøfferne med salt og friskkværnet peber.
  • Brun dem på en pande i fedtstof og læg derefter hakkebøfferne i et fad og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter.

Næringsindhold

Hakkebøf med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hakkebøf med fyld serveres straks sammen med kogte kartofler og stegt spidskål med bacon.

Se flere lækre madopskrifter:

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Se disse opskrifter:

  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

avocadosala

Nem avocadosalsa - opskrift på salsa med avocado

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede med mormor boller

Boller

billede til overnight oats med jordbær

Overnight oats med chiafrø og jordbær

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

billede til opskrifter med hakket oksekød

Opskrifter med hakket oksekød

billede med stegt blomkål

Stegt blomkål med citron, oliven og feta

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede til stegt spidskål

Stegt spidskål - sådan steger du kål på panden

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

billede med blomkålssalat

Lækker blomkålssalat med peberfrugt

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required