Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Hakkebøf med fyld
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
600
g
hakket oksekød
▢
4-6
drueagurker
syltede
▢
8-10
rødbeder
syltede, i skiver
▢
1-2
rødløg
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Kom hakket oksekød op i en skål.
Hak løg, drueagurker og rødbeder, hæld det op i skålen til oksekødet.
Ælt det hele rigtig godt sammen og form til 8 stk. hakkebøf med fyld af passende størrelse.
Krydr hakkebøfferne med salt og friskkværnet peber.
Brun dem på en pande i fedtstof og læg derefter hakkebøfferne i et fad og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter.
Næringsindhold
Hakkebøf med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]