• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Mad » Opskrifter med hakket svinekød og fars
billede til opskrifter med hakket svinekød
Der findes utallinge populære opskrifter med hakket svinekød, og her får du de mest anvende retter med fars. Foto: iStock.com.

Opskrifter med hakket svinekød og fars

Opdateret: 20. jan 2023 · Udgivet: 11. jan 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES

Her er de bedste opskrifter med hakket svinekød. Alt fra frikadeller til forloren hare, karbonader og mange andre farsretter med hakket svin.

Hakket svinekød er en af mest populære ingredienser i det danske køkken, og der findes mange skønner farsretter, der ofte samtidig er nemme at lave.

Her får du alle de bedste opskrifter på lækre farsretter med hakket svinekød, og det er selvfølgelig med alt fra frikadeller til karbonader og mange andre. Ofte anvendes en blanding af hakket svinekød og hakket kalvekød.

Opskrifter med hakket svinekød

Gammeldags frikadeller

En af de mest populære opskrifter er selvfølgelig på frikadeller, der jo nærmest er en grundsten i det danske køkken. Sådan laves en god frikadelle af hakket svin og kalv, men du kan også lave dellerne udelukkende af svinekød.

Frikadeller
Den bedste opskrift på slagterens frikadeller af en nem frikadellefars. Klassiske og danske deller, eller frikadunser, som mormor steger dem.
Se opskrift her
billede med frikadeller

Karbonader

Karbonader minder måske lidt om frikadellen, men her er der nærmere tale om en hakkebøf lavet af hakket svinekød. God og nem aftensmad, som de fleste kan lide.

Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Her får du den bedste opskrift på klassiske karbonader med stuvede ærter og gulerødder. Det er rigtig dansk aftensmad, der er nem at lave.
Se opskrift her
billede til karbonader med stuvede ærter og gulerødder

Krebinetter

Du skal selvfølgelig også prøve de lækre med krebinetter, der serveres med grøntsagsstuvning og kogte kartofler.

Krebinetter med tilbehør
Få den bedste opskrift på lækre krebinetter lavet af hakket kalv og svin. Krebinetterne serveres med stuvede grøntsager og kartofler.
Se opskrift her
krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Forloren hare

Som med så mange andre farsretter, så kan du lave forloren hare med en blanding af hakket kalve- og svinekød, men du kan også bruge en ren svinefars, Her er farsen omviklet med bacon, og der er tale om endnu en elsket klassiker.

Forloren hare
En nem opskrift på forloren hare med bacon og en fantastisk vildtsovs med ribsgele. Det klassiske farsbrød, der er så utrolig populær.
Se opskrift her
billede til forloren hare med vildtsovs

Farserede porrer

Farserede porrer er fars, der formes rundt om porrer, og her er der anvendt en blanding af hakket kalv og gris.

Farserede porrer
Farserede porrer er en klassisk dansk middagsret, hvor du pakker porrer ind i en fars. Her er den nemme opskrift på indbagt porre.
Se opskrift her
billede med farserede porrer

Boller i karry

Boller i karry lyder asiatisk, men på trods af navnet er retten faktisk pæredansk. Her med hakket kalve- og grisekød, men du kan sagtens lave kødbollerne med hakket svinekød. Denne opskrift er lidt sundere og med masser af grøntsager.

Boller i karry
Her får du en skøn opskrift på boller i karry. Et hit på de danske middagsborde, og her er den populære ret med kødboller, karrysovs og grøntsager.
Se opskrift her
et billede med boller i karry og grøntsager

Hvidkålsrouletter

Hvidkålsrouletter er mormormad med fars pakket ind i hvidkål. En skøn ret, der kan laves med hakket grisekød - eller en blanding af kalv og svin.

Nemme hvidkålsrouletter i ovn
Få den bedste opskrift på nemme hvidkålsrouletter, som du steger færdige i ovnen. Lækre pakker med fars, der pakkes ind i hvidkål.
Se opskrift her
billede med hvidkålsrouletter

Svenske kødboller

De svenske kødboller af hakket svinekød og kalvekød kender mange fra IKEA, men her er den hjemmelavede version, der bestemt ikke er dårligere. Serveres med flødesovs og kartoffelmos.

Svenske kødboller med flødesovs og mos
Sådan laver du svenske kødboller med flødesovs og lækker mos. Det er næsten kødboller som dem i IKEA, men de her smager bare lidt bedre.
Se opskrift her
billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Boller i selleri

Boller i selleri er endnu en opskrift fra mormors velkendte køkken, hvor kødbollerne laves af hakket kød, altså en god fars. Enten som en blanding af kalv og svin - eller som en ren fars af hakket svinekød.

Boller i selleri
Boller i selleri er dansk mad med kødboller og knoldselleri. Her får du den lækre opskrift, som kan serveres med kogte ris eller kartofler.
Se opskrift her
billede med boller i selleri

Se disse opskrifter:

  • Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Gastrik
  • Kylling i karry med sprøde grøntsager
  • Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing
  • Nøddekage med chokolade

Læserinteraktioner

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med makronsnitter

Gammeldags makronsnitter med marcipan

billede med klassisk dansk kartoffelsalat

Opskrift på klassisk dansk kartoffelsalat (kold)

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

billede med råcreme og frugtsalat

Opskrift på råcreme og frugtsalat

billede med pulled pork

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

kanelkage med kaffe og kakao glasur

Kanelkage med kaffe og kakao glasur

billede med marineret svinemørbrad

Marineret svinemørbrad med soja, lime og hvidløg

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

billede til hjemmelavede melboller

Hjemmelavede melboller til suppe

billede med wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med brasede kartofler

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

billede med dampet broccoli

Dampet broccoli med kogetid og gode tips

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

billede med glaseret skinke

Kogt glaseret skinke i ovn - nem opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.