• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
Bagte edamame bønner smager fremragende som snacks eller som tilbehør til mange retter. Og så er de nemme at lave i ovnen. Foto: iStock.com.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Opdateret: 24. okt 2022 · Udgivet: 24. okt 2022 af Newyorker By Heart ·

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g edamame bønner
  • 2 spsk. olivenolie
  • flagesalt
  • 1 håndfuld parmesan
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd din ovnen på 200 grader varmluft.
  • De frosne edamame bønner kommes i en skål, hvor de vendes med olivenolie og salt. Du kan også komme revet parmesan ved, men osten kan også udelades.
  • Vend de sunde sojabønner godt rundt, så det hele blandes grundigt.
  • Fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et lag.
  • Bages i ca. 20 minutter ved 200 °C varmluft.

Næringsindhold

Bagte edamame bønner
Mængde pr. portion
Kalorier
154
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
0.2
mg
0
%
Natrium
 
585
mg
25
%
Kalium
 
339
mg
10
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
2
IU
0
%
Calcium
 
65
mg
7
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook13PinterestMessengerEmailPrintSMS
13
SHARES
Gå til opskrift

Bag lækre edamame bønner i ovn på 20 minutter. Her er den nemme opskrift på ovnbagte edamamebønner, der er gode som snack eller tilbehør.

Se her hvordan du nemt laver bagte edamame bønner, der smager godt som snacks eller tilbehør.

Du kan købe og bruge en pose frosne edamamebønner, så nemmere bliver det ikke.

Derefter tilsættes smag efter behag, men grundopskriften er blot lidt olie, salt og evt. revet parmesan. Karry eller chili passer også godt til.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på bagte edamame bønner

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 300 g edamame bønner
  • 2 spsk. olivenolie
  • flagesalt
  • 1 håndfuld parmesan
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Tænd din ovnen på 200 grader varmluft.
  • De frosne edamame bønner kommes i en skål, hvor de vendes med olivenolie og salt. Du kan også komme revet parmesan ved, men osten kan også udelades.
  • Vend de sunde sojabønner godt rundt, så det hele blandes grundigt.
  • Fordel dem på en bageplade med bagepapir, så de ligger i et lag.
  • Bages i ca. 20 minutter ved 200 °C varmluft.

Næringsindhold

Bagte edamame bønner
Mængde pr. portion
Kalorier
154
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
1
g
6
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
4
g
Kolesterol
 
0.2
mg
0
%
Natrium
 
585
mg
25
%
Kalium
 
339
mg
10
%
Kulhydrater
 
10
g
3
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
7
g
14
%
Vitamin A
 
2
IU
0
%
Calcium
 
65
mg
7
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte edamame bønner anrettes i en skål eller et fad og server dem straks.

Sojabønnerne er som sagt gode som snacks eller som tilbehør til stegt kylling og andet kød.

Se flere opskrifter

  • billede med chili con carne chiligryde
    Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød
  • billede med cowboygryde med oksekød og chili
    Cowboygryde med oksekød og chili
  • billede til grønne bønner med bacon
    Grønne bønner med bacon som tilbehør
  • billede med pandebrød
    Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande
  • billede med pandestegt laks med citron- og flødesauce
    Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Rissalat med urter og parmesan
  • Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)
  • Majs i mikroovn - den nemme guide

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

billede til forloren hare med vildtsovs

Forloren hare

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

lasagne med spidskål

Lasagne med spidskål og fisk

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

billede med grillede majs

Grillede majskolber med kryddersmør

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

billede med pommes frites

Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre

billede til hel svinemørbrad i ovn

Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required