• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Tilbehør
billede til majs i mikroovn
På ingen tid kan du lave majs i mikroovn, og det er altså meget nemt. Samtidig slipper du for at finde en gryde frem, og de lækre majs serveres med lidt salt og smør. Foto: iStock.com.

Majs i mikroovn - den nemme guide

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Det er super nemt at lave majs i mikroovn, og med denne opskrift og fremgangsmåde er du sikker på saftige majs, der nydes med salt og smør.
  2. Opskrift på majs i mikroovn
  3. Majs i mikroovn - den nemme guide
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter med majs
5 fra 3 brugere

Det er super nemt at lave majs i mikroovn, og med denne opskrift og fremgangsmåde er du sikker på saftige majs, der nydes med salt og smør.

Majs i mikrooovn er den perfekte opskrift til dig, der elsker majs. Og som gerne vil gøre det nemt.

Her tilbereder du nemlig hele majs i mikroovnen, og det er altså en virkelig nem metode.

De færdige majs serveres med lidt flagesalt og smør. Det bliver ikke bedre.

Opskriften er beregnet pr. person med en hel majs til hver, men du kan jo nemt gange op.

Opskrift på majs i mikroovn

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

5 fra 3 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Antal: 1 person

Ingredienser

  • 1 majs med blade
  • Lidt flagesalt
  • 1 tsk. smør

Sådan gør du 

  • Til majs i mikroovn anvender du hele majs med blade. Så du skal altså ikke pille bladene af først.
  • Læg majsen ind i mikroovnen, og giv den 4 minutter ved 800W.
  • Tag den tilberedte majs ud, skær enden af og fjern nemt blade og hår.
  • Serveres med lidt flagesalt og smør.

Næringsindhold

Majs i mikroovn - den nemme guide
Mængde pr. portion
Kalorier
113
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
1208
mg
53
%
Kalium
 
244
mg
7
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
6
g
7
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
293
IU
6
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
4
mg
0
%
Jern
 
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige majs i mikroovn serveres straks, og de er perfekte som tilbehør til mange retter - eller nyd blot majsen som den er.

Se flere opskrifter med majs

  • billede med grillede majs
    Grillede majskolber med kryddersmør
  • billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips
    Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
  • billede til ovnbagte kartofler med majsmel
    Ovnbagte kartofler med majsmel

Mere inspiration

  • rodfrugtmos
    Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • glaserede perleløg
    Glaserede perleløg - nem opskrift
  • ovnbagte kartoffelskiver
    Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • knuste kartofler med hvidløgssmør
    Knuste kartofler med hvidløgssmør

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt
  • Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter
  • Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet
  • Glaserede perleløg - nem opskrift
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Pæresalat med tørrede tranebær og dressing
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata

Inspiration til aftensmad

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

billede med medister og medisterpølse

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

billede med omelet

Sådan laver du den bedste omelet

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.