• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

Urtepandekager med spejlæg og bacon
Lækre urtepandekager med spejlæg og bacon, der er en skøn ret til aftensmad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 2. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. Prøv disse lækre urtepandekager med spejlæg og bacon, der er en virkelig skøn opskrift og ret til aftensmad. Nem at lave og den mætter godt.
  2. Opskrift på urtepandekager
  3. Urtepandekager med spejlæg og bacon
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 1 bruger

Prøv disse lækre urtepandekager med spejlæg og bacon, der er en virkelig skøn opskrift og ret til aftensmad. Nem at lave og den mætter godt.

Her er en skøn opskrift på urtepandekager med spejlæg og bacon, en lækker ret, som klart kan anbefales som en dejlig aftensmad.

Retten er nem at lave, men pas på du ikke får lavet urtepandekagerne for tykke.

Ellers er opskriften nem at gå til, og den er beregnet til to personer. Den er dog nem at gange op til flere.

Opskrift på urtepandekager

Urtepandekager med spejlæg og bacon

Urtepandekager med spejlæg og bacon

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 t
Antal: 2 personer

Ingredienser

  • 125 g boghvedemel
  • 1 æg
  • 1 spsk. olie
  • 1 nip salt
  • 150 g vand
  • ½ dl mælk
  • 1 bdt. purløg finthakket

Desuden

  • 75 g spinat frisk og skyllet
  • 2 spsk. balsamico
  • 4 æg
  • 50 g emmentaler revet
  • 6 skiver bacon
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Pisk boghvedemel, salt, æg og olie sammen. Tilsæt vand og mælk, lidt ad gangen, mens der piskes. Pisk dejen helt glat.
  • Sæt den i køleskab i ½ time.
  • Rør purløg i, når den har hvilet.
  • Smelt lidt smør på en pande og bag dine urtepandekager, hold dem varme på en tallerken, under stanniol, til de skal serveres.
  • Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • Spejl æggene på begge sider, så blommen ikke er alt for flydende, krydr dem med salt og friskkværnet peber.
  • Riv emmentaler.
  • Fordel spinat på to tallerkner og dryp med dadelbalsamico (eller lidt almindelig balsamico).
  • Fold et par pandekager og læg ovenpå, derefter bacon og de spejlede æg.

Næringsindhold

Urtepandekager med spejlæg og bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
564
% Daglig værdi*
Fedt
 
46
g
71
%
Mættet fedt
 
16
g
100
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
8
g
Enkelumættet fedt
 
19
g
Kolesterol
 
468
mg
156
%
Natrium
 
599
mg
26
%
Kalium
 
539
mg
15
%
Kulhydrater
 
7
g
2
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
29
g
58
%
Vitamin A
 
4464
IU
89
%
Vitamin C
 
12
mg
15
%
Calcium
 
363
mg
36
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige urtepandekager drysses med den revne emmentaler og serveres straks som lækker aftensmad.

Eventuelt sammen med en lækker råkostsalat.

Se flere opskrifter

  • et billede med pandekager
    Gammeldags pandekager med nem pandekagedej
  • billede med madpandekager
    Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker
  • billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld
    Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • billede med squashpandekager
    Squashpandekager - sunde pandekager med squash
« Sådan laver du spejlæg på panden
Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

billede til blomkålsgratin med salat

Nem blomkålsgratin med salat

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede med wienerschnitzel med dreng

Wienerschnitzel med brasede kartofler

billede med boller i selleri

Boller i selleri med ris eller kartofler

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.