• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med madpandekager
Lækre og nemme madpandekager, der kan fyldes med eks. oksekød, kylling og grøntsager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Få den bedste opskrift på madpandekager. En nem dej til lækker madpandekage, der kan fyldes med kylling, oksekød, grøntsager og meget andet.
  2. Opskrift på madpandekager
  3. Lækre madpandekager
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Madpandekager med oksekød-/chilifyld
4.50 fra 2 brugere

Få den bedste opskrift på madpandekager. En nem dej til lækker madpandekage, der kan fyldes med kylling, oksekød, grøntsager og meget andet.

Madpandekager er altid et sikkert hit til aftensmad, og her kan man så rundt om bordet fylde pandekager med lige det man ønsker. Og bedst kan lide.

Kom fyld på en madpandekage, rul den sammen og så er der ellers skøn aftensmad i en fart. Pandekagerne laves selvfølgelig uden sukker.

Fyldet kan være mange forskellige ting, herunder oksekød, kylling, grøntsager, laks og meget andet. Men længere nede er der konkrete forslag.

Et godt tip: Lav dine madpandekager så tynde som muligt, og du får omkring 12 stk. ud af denne opskrift. Måske lidt flere.

Opskrift på madpandekager

billede med madpandekager

Lækre madpandekager

4.50 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Antal: 12 stk.

Ingredienser

  • 300 gram hvedemel
  • 1 teske salt
  • 5 deciliter mælk
  • 4 æg
  • 4 spiseskefulde olivenolie

Sådan gør du 

  • Kom hvedemel og salt i en skål, og pisk derefter gradvist mælk i. Så undgår du nemmere at din pandekagedej klumper.
  • Pisk derefter æggene i dejen et ad gangen, og til sidst piskes olien i. Sæt dejen på køl i 30 minutter, eller bag dine madpandekager nu.
  • Bag nu dine madpandekager i lidt smør på en varm pande, og husk at panden skal være gennemvarm før du starter med den første madpandekage.
  • Bag pandekagerne så tynde som muligt, og hold dem evt. lune i ovnen.

Næringsindhold

Lækre madpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
170
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Madpandekager kan som fyldes med alt fra stegt kylling til røget laks, avocado, salat og meget andet.

Du kan eks lave denne opskrift, der smager forrygende godt.

Madpandekager med oksekød-/chilifyld

500 g hakket oksekød

Lidt fintsnittet hvidkål

Lidt champignon i skiver

Et stort løg i tynde skiver

3 fed hvidløg, knust og finthakket

1 squash, revet

1 bakke frisk babyspinat, godt skyllet

Lidt "Hot sweet BBQ" fra Santa Maria

Salt og friskkværnet peber

½ rød snackpeber, finthakket

Revet ost

Sådan laver du de fyldte madpandekager

Svits kødet i lidt olie, tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse med, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidkål og champignon, svits det godt igennem. Krydr med "Hot sweet BBQ" (eller hvad der nu foretrækkes).

Tilsæt squash og bland det godt rundt, inden babyspinat kommes i og varmes igennem til det falder sammen, tilsæt finthakket rød peber.

billede med madpandekager med fyld
Lækre madpandekager med fyld, og her er fyldet lagt på. Derefter rulles madpandekagerne sammen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kom fyld på dine sukkerfrie madpandekager, rul dem sammen og læg dem tæt sammen i et fad.

Kom revet ost over og sæt i ovnen ved 200 grader til osten er smeltet og gylden. Server madpandekagerne med en god salat til.

Se flere lækre opskrifter:

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

Opskrift på amerikanske pandekager

« Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid
Nem big mac roulade - lækker burger roulade »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

billede med pariserbøf

Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

billede til æggekage i ovn

Æggekage i ovn med bacon og tomat

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.