• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med pandekagestabel
Pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon er dejlig aftensmad, der smager himmelsk. En dejlig måde at spise fyldte pandekager på. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekagestabel - en stak fyldte pandekager i lag

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Lav en lækker pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon. Her er den skønne opskrift på en stak pandekager med lækkert fyld.
  2. Opskrift på pandekagestabel
  3. Pandekagestabel med fyld
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 1 bruger

Lav en lækker pandekagestabel med oksekød, ærter og champignon. Her er den skønne opskrift på en stak pandekager med lækkert fyld.

Pandekagestabel er en genial måde at servere pandekager med fyld på.

I stedet for at rulle pandekager rundt om fyldet, kan du her i stedet bygge pandekagerne op lag for lag med fyld imellem hvert lag.

Fyldet består blandt andet af oksekød, ærter og champignon, og den lækre stak pandekager med fyld er rimelig nem at lave.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på pandekagestabel

billede med pandekagestabel

Pandekagestabel med fyld

5 fra 1 bruger
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 10 pandekager uden sukker, se opskrift på pandekager her
  • 500 g hakket oksekød
  • 2 løg hakket
  • 4 fed hvidløg knust og finthakket
  • 2½ ærter fra frost, optøede
  • 250 g champignon skåret i skiver
  • rosmarin finthakket
  • ½-1 tsk. chilipulver
  • ½ rød peberfrugt i små tern
  • ½ gul peberfrugt i små tern
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 4-4½ dl Mornay sauce
  • 1 håndfuld mozzarella revet

Sådan gør du 

  • Lav 10 pandekager af opskriften i linket. Det er meget nemt.
  • Sauter det ene løg i lidt olie, til det begynder at tage farve.
  • Tilsæt champignon og steg, til al væden er fordampet, tilsæt 2 finthakkede hvidløg og lad det stege med i et minuts tid. Smag til med salt og friskkværnet peber. Tag af panden.
  • Kom evt. lidt mere olie på panden og svits kødet, til det tager farve, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt det andet løg og steg til løget tager farve. Krydr med rosmarin og chili - vend det hele godt sammen.
  • Tilsæt hvidløg og lad det stege med i et minuts tid, smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Tø ærterne op og vend dem med 1-1½ dl mornaysauce.
  • I et letsmurt ovnfast fad lægges en pandekage, derefter et lag champignon, en pandekage, et lag ærter, en pandekage og tilsidst et lag hakket kød.
  • Sørg for at fyldet kommer helt ud til kanterne, for ellers kan den være svær at stable din pandekagestabel pænt. Tryk lidt sammen på den, hver gang, der lægges en ny pandekage på i din stak af pandekager.
  • Forsæt med at stable, til al fyldet er brugt op og slut af med en pandekage.
  • Hæld resten af mornaysaucen over og drys med revet ost.
  • Sæt din pandekagestabel i en 200 grader varm ovn (varmluft) i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Pandekagestabel med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige pandekagestabel med fyld serveres straks.

Den store stak af pandekager med fyld er nem at skære ud, men vær forsigtig når du flytter et stykke af pandekagekagen over på en tallerken.

Serveres gerne med en salat.

Se flere lækre opskrifter:

Opskrift på amerikanske pandekager

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

« Sådan laver du Dark and Stormy drink
One pot pasta - verdens nemmeste pastaret »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella

Italienske wraps med skinke og mozzarella

samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.