• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dessert » Pandekager med øl - lækre ølpandekager
billede med
Lækre og hjemmelavede pandekager med øl er altid et hit, og både børn og voksne elsker de skønne ølpandekager. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pandekager med øl - lækre ølpandekager

Opdateret: 28. jan 2023 · Udgivet: 2. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du den bedste opskrift på pandekager med øl. Nemme og lækre ølpandekager, hvor øl tilfører lidt sprødhed til pandekagerne.

Pandekager med øl er lækre og nemme at lave, og ølpandekager er populære hos både børn og voksne.

Pandekagerne smager ikke af øl, men øllet giver ølpandekagerne lidt sprødhed.

Du får 30 pandekager af denne opskrift, men du kan sagtens fryse dem ned.

Opskrift på pandekager med øl

billede med

Pandekager med øl

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dessert
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 30 stk.

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 60 g rørsukker eller alm. sukker
  • 1 nip salt
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • 6 æg
  • 8 dl mælk
  • 1 dl øl alm. pilsner
  • 1 tsk. kardemomme
  • 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron
  • smør til bagning af pandekager med øl
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hvedemel, sukker, salt og vaniljesukker i en skål og pisk det igennem.
  • Tilsæt mælk og pisk godt, til alle melklumper er væk.
  • Tilsæt æg, pisk godt efter hver gang du har tilsat to æg. Pisk også øl i sammen med kardemomme og citronskal. Til pandekager med øl kan du bruge en almindelig pilsnerøl.
  • Nu kan du dække dejen til og stille den på køl i ½ time eller bage pandekager med det samme.
  • Kom lidt smør på panden til hver pandekage. Brug ca. ¾ dl dej, hæld det på panden og drej straks panden rundt, så dejen bliver fordelt til en tynd pandekage.
  • Bag de lækre ølpandekager ca. 1 minut på hver side, til de er gyldne. Tag pandekage af og forsæt med resten af dejen.

Næringsindhold

Pandekager med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
225
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pandekager med øl nydes straks, eller fryses ned.

Læg et stykke madpapir mellem hver pandekage, og kom dem i en frysepose.

Tø dine ølpandekager op i køleskabet, og varm dem i ovnen.

Se flere opskrifter:

Luftige æbleskiver med kærnemælk

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Opskrift på amerikanske pandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

Se disse opskrifter:

  • Opskrift på øllebrød lavet fra bunden
  • Jordbæris (opskrift på hjemmelavet is med jordbær)
  • Kærnemælksfromage - nem dessert med kærnemælk
  • Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
  • Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med nemme pitabrød

Nemme pitabrød der altid popper op

billede med ristede havregryn

Ristede havregryn med smør og sukker

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

Sund peberfrugtsalat med tomat og agurk

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

grønne bønner kogetid

Sådan koger du grønne bønner

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

billede med hjemmelavet tomatsauce

Hjemmelavet tomatsauce med smør

billede med orangesnegle

Orangesnegle med appelsin og nougat

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

Salat med kylling, druer og valnødder

Salat med kylling, druer og valnødder

billede med hasselback kartofler

Hasselback kartofler (de hasselbagte)

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required