• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Spinatpandekager - nemme og lækre
billede til opskrift med spinatpandekager
Lækre og nemme spinatpandekager, der smager himmelsk godt. Kan eks. fyldes med salat og stegt kyllingebryst til en populær aftensmad. Foto: iStock.com.

Spinatpandekager - nemme og lækre

Opdateret: 27. jan 2023 · Udgivet: 14. dec 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook10PinterestMessengerEmailPrintSMS
10
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en super nem opskrift på lækre spinatpandekager. En skøn pandekager med masser af spinat, og de er perfekte med fyld som aftensmad.

Spinatpandekager er altid et sikkert hit, og her er den nemme opskrift, hvor du blot kører dejen lynhurtigt på en blender. Nemmere bliver det ikke.

Derefter er det blot at bage de smukke, grønne pandekager med spinat, og så kan de fyldes med stegt kylling i skiver, avocado, tomater, salat og hvad du ellers synes.

Du får otte spinatpandekager ud af denne opskrift, og det er nok til fire personer, når pandekagerne er fyldt med lækre sager.

Opskrift på spinatpandekager

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 8 stk.

Ingredienser

  • 350 g mælk
  • 175 g hvedemel
  • 3 æg
  • 2 spsk. olie
  • 1 teske salt
  • 100 g spinat frisk
  • Lidt olie stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Dejen til spinatpandekager er nemmest at lave i en blender, så find blenderen frem.
  • Kom mælk, hvedemel, æg, olie, lidt salt og friske spinatblade i blenderen.
  • Kør det sammen til en jævn pandekagedej, der nu er flot og grøn. Lad den hvile 5 minutter.
  • Varm en pande op ved middel varme, og lad panden blive helt varm.
  • Kom lidt olie på. panden, og en passende mængde pandekagedej. Bag spinatpandekagerne i ca. et minut på hver side og læg dem til side efterhånden. Du får ca. 8 spinatpandekager af denne mængde.

Næringsindhold

Spinatpandekager
Mængde pr. portion
Kalorier
194
% Daglig værdi*
Fedt
 
10
g
15
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
5
g
Kolesterol
 
67
mg
22
%
Natrium
 
341
mg
15
%
Kalium
 
182
mg
5
%
Kulhydrater
 
19
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
1332
IU
27
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
79
mg
8
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige spinatpandekager serveres straks, og du kan blot stille dem på spisebordet sammen med skåle med diverse fyld.

Stegt kyllingebryst i skiver er godt, og det samme er avocado, tomater, salat eller lignende.

Spinatpandekagerne kan også serveres med en god kødsovs.

Se flere opskrifter

  • billede til amerikanske pandekager opskrift
    Amerikanske pandekager
  • billede med verdens nemmeste bananpandekager
    Bananpandekager
  • billede med madpandekager
    Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

Se disse opskrifter:

  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta
  • Laks med bacon og pasta
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til nøddekage med chokolade

Nøddekage med chokolade

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede med iskaffe

Hjemmelavet iskaffe - nem og god opskrift

billede med grøn pesto

Grøn pesto med basilikum - nem opskrift

brasede kartofler

Brasede kartofler - sådan laver du brasekartofler

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

billede med ærtesuppe

Nem ærtesuppe der er cremet og lækker

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

billede med nemme pitabrød

Nemme pitabrød der altid popper op

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required