Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Urtepandekager med spejlæg og bacon
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
125
g
boghvedemel
▢
1
æg
▢
1
spsk.
olie
▢
1
nip
salt
▢
150
g
vand
▢
½
dl
mælk
▢
1
bdt.
purløg
finthakket
Desuden
▢
75
g
spinat
frisk og skyllet
▢
2
spsk.
balsamico
▢
4
æg
▢
50
g
emmentaler
revet
▢
6
skiver
bacon
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk boghvedemel, salt, æg og olie sammen. Tilsæt vand og mælk, lidt ad gangen, mens der piskes. Pisk dejen helt glat.
Sæt den i køleskab i ½ time.
Rør purløg i, når den har hvilet.
Smelt lidt smør på en pande og bag dine urtepandekager, hold dem varme på en tallerken, under stanniol, til de skal serveres.
Steg bacon sprødt og lad det dryppe af på køkkenrulle.
Spejl æggene på begge sider, så blommen ikke er alt for flydende, krydr dem med salt og friskkværnet peber.
Riv emmentaler.
Fordel spinat på to tallerkner og dryp med dadelbalsamico (eller lidt almindelig balsamico).
Fold et par pandekager og læg ovenpå, derefter bacon og de spejlede æg.
Næringsindhold
Urtepandekager med spejlæg og bacon
Mængde pr. portion
Kalorier
564
% Daglig værdi*
Fedt
46
g
71
%
Mættet fedt
16
g
100
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
8
g
Enkelumættet fedt
19
g
Kolesterol
468
mg
156
%
Natrium
599
mg
26
%
Kalium
539
mg
15
%
Kulhydrater
7
g
2
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
29
g
58
%
Vitamin A
4464
IU
89
%
Vitamin C
12
mg
15
%
Calcium
363
mg
36
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]