• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål
billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål
Pasta penne, der her er anrettet med sauté af okse, svampe og grønkål. Med parmesan på toppen af pastaretten. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Opdateret: 16. aug 2022 · Udgivet: 16. aug 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål er en lækker pastaret, der smager himmelsk godt. Mættende og smagfuld aftensmad med pasta.

Pasta penne er en af de mest populære pastatyper, og i denne opskrift serveres de med en sauté af okse, svampe og grønkål.

Det er en skøn og velsmagende pastaret, der er samtidig er rimelig nem at lave, og de enkelte ingredienser kan jo varieres. Frossen grønkål kan i sæsonen sagtens skiftes med frisk grønkål.

Bemærk, at retten er til to personer, men du kan nemt gange opskriften op ved at bruge knapperne i opskriftsboksen.

Opskrift på pasta penne med oksekød

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 40 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 150 g oksekød i tern
  • 200 g pasta penne
  • 4 fed hvidløg 2 fed skåret i tynde skiver og 2 fed knust og finthakket
  • 1 rød peberfrugt skåret i små tern
  • 1 tsk. sukker
  • 300 g tomat passata
  • 1 lille rødløg finthakket
  • 175 g champignon skåret i skiver
  • 200 grønkål fra frost, optøet og afdryppet
  • salt og friskkværnet peber
  • 4 spsk. parmesan fintrevet
  • 2 spsk. olie til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm lidt olie op i en gryde og sauter peberfrugt ved middel varme i et par minutter.
  • Tilsæt hvidløg i tynde skiver og lad dem sautere med i et par minutter, rør i det ofte, de skal ikke tage farve.
  • Hæld sugo ved, skru lidt ned og lad det simre i et kvarters tid. Smag til med salt, friskkværnet peber og et nip sukker.
  • Sæt vand over til pasta penne og kog dem al dente i rigeligt, godt saltet, vand.
  • Varm lidt olie op på en pande ved god varme. Brun kødet på alle sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Kom champignon ved og lad dem svitse med, til de begynder at blive gyldne.
  • Tilsæt løg og når de begynder at blive bløde, tilsættes finthakket hvidløg, lad det steg i et par minutter under omrøring.
  • Kom den optøede grønkål ved, varm det igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan også anvende frisk grønkål i sæsonen.
  • Hæld vandet fra pastaen og lad det dryppe af. Hæld tomatsaucen over pastaen og vend godt rundt.
  • Server det sammen med kødblandingen og drys med fintrevet parmesan.

Næringsindhold

Pasta penne med sauté af okse
Mængde pr. portion
Kalorier
875
% Daglig værdi*
Fedt
 
36
g
55
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
17
g
Kolesterol
 
60
mg
20
%
Natrium
 
2154
mg
94
%
Kalium
 
1784
mg
51
%
Kulhydrater
 
104
g
35
%
Kostfibre
 
13
g
54
%
Sukker
 
18
g
20
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
13287
IU
266
%
Vitamin C
 
217
mg
263
%
Calcium
 
461
mg
46
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Pasta penne med oksekød serveres straks, gerne sammen med lidt nybagt ciabattabrød.

Se flere pastaretter

  • spaghetti carbonara opskrift
    Lækker spaghetti carbonara med hvidløg
  • billede med one pot pasta
    One pot pasta - verdens nemmeste pastaret
  • billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon
    Pasta med svampe, asparges og bacon
  • spaghetti med kødsovs
    Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Se disse opskrifter:

  • Pasta med tigerrejer og tomater
  • Citronpasta med kylling, nødder og ost
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
  • Laks med bacon og pasta

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

ovnbagte kartoffelskiver

Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

billede til grønne bønner med bacon

Grønne bønner med bacon som tilbehør

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

billede med hjemmelavet pizzadej a la Pizza Hut

Hjemmelavet pizza med pizzadej fra Pizza Hut

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

billede med indbagt laks i spinat

Indbagt laks med spinat - laks i butterdej

tunfrikadeller lavet af dåsetun

Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand

billede med medaljer kage

Medaljer - lækre kager med kakao

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required