Lav lækker omgang pasta med tigerrejer og tomater. Her er en god og nem opskrift på en skøn pastaret med tigerrejer, mornay sauce og hvidløg.
Prøv lige denne lækre opskrift på pasta med tigerrejer og tomater, og pastaretten smager altså super godt.
Retten er nem at lave, og så er den altså både lækker og hurtig at lave.
Husk at klargøre tigerrejerne, og rejerne skal være optøede helt inden de kommes i retten.
Opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på pasta med tigerrejer

Ingredienser
- 6 tomater gerne San Marzano
- 2 spsk. olivenolie til stegning
- 1 rød peberfrugt i strimler
- 3 fed hvidløg i tynde skiver
- 300 g tigerrejer rå med skal og optøede
- 5 dl mornaysauce
- salt og friskkværnet peber
- 1 håndfuld basilikum hakket
- 500 g pasta
Sådan gør du
- Tag skallerne af dine tigerrejer, skær et rids i ryggen og fjern tarmen.
- Halver tomaterne og pres kernerne ud i en lille skål, GEM dem. Skær tomaterne i strimler.
- Opvarm lidt olivenolie i en gryde og svits peberfrugt et par minutter, rør i det.
- Tilsæt tomaterne og lad dem stege med i 1 minuts tid, rør i det og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Kom tigerrejer i og lad dem begynde at blive lyserøde (men de skal ikke være helt gennemstegte endnu), rør godt rundt og krydr igen med salt og friskkværnet peber.
- Hæld mornaysauce og kerner fra tomaterne i, varm det igennem og nu skal rejerne gerne være helt lyserøde (pas endelig på ikke at give dem for meget, de bliver MEGET kedelige!).
- Kog pasta som anvist på pakken. Brug gerne en frisk pasta til din pasta med tigerrejer og tomater.
- Kom basilikum i lige inden servering, og smag retten til
Næringsindhold
Noter
Pasta med tigerrejer serveres straks. Du kan enten vælge at servere pastaen sammen med sauce - eller hurtigt vende det hele sammen inden servering.
Nyd gerne retten sammen med et stykke brød til, evt. noget focaccia.
Kom med din kommentar