Tag skallerne af dine tigerrejer, skær et rids i ryggen og fjern tarmen.
Halver tomaterne og pres kernerne ud i en lille skål, GEM dem. Skær tomaterne i strimler.
Opvarm lidt olivenolie i en gryde og svits peberfrugt et par minutter, rør i det.
Tilsæt tomaterne og lad dem stege med i 1 minuts tid, rør i det og krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom tigerrejer i og lad dem begynde at blive lyserøde (men de skal ikke være helt gennemstegte endnu), rør godt rundt og krydr igen med salt og friskkværnet peber.
Hæld mornaysauce og kerner fra tomaterne i, varm det igennem og nu skal rejerne gerne være helt lyserøde (pas endelig på ikke at give dem for meget, de bliver MEGET kedelige!).
Kog pasta som anvist på pakken. Brug gerne en frisk pasta til din pasta med tigerrejer og tomater.
Kom basilikum i lige inden servering, og smag retten til
Næringsindhold
Pasta med tigerrejer og tomater
Mængde pr. portion
Kalorier
877
% Daglig værdi*
Fedt
29
g
45
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
10
g
Kolesterol
162
mg
54
%
Natrium
1473
mg
64
%
Kalium
1207
mg
34
%
Kulhydrater
115
g
38
%
Kostfibre
7
g
29
%
Sukker
17
g
19
%
Protein
39
g
78
%
Vitamin A
3672
IU
73
%
Vitamin C
79
mg
96
%
Calcium
278
mg
28
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.