• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Pastaretter » Citronpasta med kylling, nødder og ost
billede med citronpasta
Citronpasta med kylling, nødder og ost er en dejlig nem og lækker pastaret med masser af smag. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Citronpasta med kylling, nødder og ost

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 10. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker omgang citronpasta med kylling, nødder og ost. Her får du den nemme opskrift på en vidunderlig pastaret med pasta og citron.

Citronpasta er en nem og hurtig pastaret, og her får du den serveret med kylling. nødder og ost.

Pasta og citron passer godt sammen i en pastaret, og når man så tilsætter lidt ost og fløde, ja så går det hele op i en højere enhed.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug skydeknappen under Antal i opskriftsboksen til at vælge andet antal.

Opskrift på citronpasta

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 250 g pappardelle gerne frisk pasta
  • 2 kyllingebrystfileter skåret i grove stykker
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie
  • 1 håndfuld basilikum bladene rulles sammen og skæres i strimler
  • Lidt hasselnødder hakket
  • ½ pakke ost Castello Mild Økologisk, skåret i mindre stykker
  • 1 dl piskefløde madlavningsfløde eller kaffefløde
  • 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron, saft af ½ citron
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Krydr kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber og steg dem i lidt olie, til de er netop gennemstegte.
  • Skær stykkerne i mindre stykker.
  • Varm fløde og osten langsomt op til osten smelter.
  • Kog pappardelle efter anvisning i rigelig, godt saltet vand, til den er al dente. Der kan selvfølgelig også anvendes andre pastatyper til citronpasta.
  • Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af.
  • Vend pastaen med oste-fløden, kylling, basilikum, nødder, citronsaft og -skal.

Næringsindhold

Citronpasta med kylling, nødder og ost
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Citronpasta serveres straks, og gerne sammen med et stykke brød.

En tomatsalat passer også fint til.

Se flere lækre pastaopskrifter:

Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

Pasta med svampe, asparges og bacon

Se disse opskrifter:

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Laks med bacon og pasta
  • Spaghetti med mørbrad og bacon
  • Tortellini salat med kylling og peberfrugt
  • Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta
  • Pasta med tigerrejer og tomater

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede med gastrik

Gastrik

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede med sloppy joe

Sloppy Joe - opskrift på burger med kødsovs

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

billede med melonsalat

Lækker melonsalat med pinjekerner

billede med stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret

billede med jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe - lækker og cremet

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

billede med lagkagehusets pebernødder

Opskrift på Lagkagehusets pebernødder

billede med Laks Walewska

Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer

squashboller

Squashboller - nemme boller med squash

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required