Lav en lækker omgang citronpasta med kylling, nødder og ost. Her får du den nemme opskrift på en vidunderlig pastaret med pasta og citron.
Citronpasta er en nem og hurtig pastaret, og her får du den serveret med kylling. nødder og ost.
Pasta og citron passer godt sammen i en pastaret, og når man så tilsætter lidt ost og fløde, ja så går det hele op i en højere enhed.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug skydeknappen under Antal i opskriftsboksen til at vælge andet antal.
Opskrift på citronpasta
Ingredienser
- 250 g pappardelle gerne frisk pasta
- 2 kyllingebrystfileter skåret i grove stykker
- salt og friskkværnet peber
- Lidt olie
- 1 håndfuld basilikum bladene rulles sammen og skæres i strimler
- Lidt hasselnødder hakket
- ½ pakke ost Castello Mild Økologisk, skåret i mindre stykker
- 1 dl piskefløde madlavningsfløde eller kaffefløde
- 1 citron fintrevet skal af 1 økologisk citron, saft af ½ citron
Sådan gør du
- Krydr kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber og steg dem i lidt olie, til de er netop gennemstegte.
- Skær stykkerne i mindre stykker.
- Varm fløde og osten langsomt op til osten smelter.
- Kog pappardelle efter anvisning i rigelig, godt saltet vand, til den er al dente. Der kan selvfølgelig også anvendes andre pastatyper til citronpasta.
- Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af.
- Vend pastaen med oste-fløden, kylling, basilikum, nødder, citronsaft og -skal.
Næringsindhold
Noter
Citronpasta serveres straks, og gerne sammen med et stykke brød.
En tomatsalat passer også fint til.
Se flere lækre pastaopskrifter:
Opskrift på lasagne - hjemmelavet og italiensk
Kom med din kommentar