Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Citronpasta med kylling, nødder og ost
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pastaretter
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
250
g
pappardelle
gerne frisk pasta
▢
2
kyllingebrystfileter
skåret i grove stykker
▢
salt og friskkværnet peber
▢
Lidt
olie
▢
1
håndfuld
basilikum
bladene rulles sammen og skæres i strimler
▢
Lidt
hasselnødder
hakket
▢
½
pakke
ost
Castello Mild Økologisk, skåret i mindre stykker
▢
1
dl
piskefløde
madlavningsfløde eller kaffefløde
▢
1
citron
fintrevet skal af 1 økologisk citron, saft af ½ citron
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Krydr kyllingestykkerne med salt og friskkværnet peber og steg dem i lidt olie, til de er netop gennemstegte.
Skær stykkerne i mindre stykker.
Varm fløde og osten langsomt op til osten smelter.
Kog pappardelle efter anvisning i rigelig, godt saltet vand, til den er al dente. Der kan selvfølgelig også anvendes andre pastatyper til citronpasta.
Hæld vandet fra og lad pastaen dryppe af.
Vend pastaen med oste-fløden, kylling, basilikum, nødder, citronsaft og -skal.
Næringsindhold
Citronpasta med kylling, nødder og ost
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]