Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Pasta penne med sauté af okse
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Pastaretter
Køkken:
Italiensk
Samlet tid:
40
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
150
g
oksekød
i tern
▢
200
g
pasta
penne
▢
4
fed
hvidløg
2 fed skåret i tynde skiver og 2 fed knust og finthakket
▢
1
rød peberfrugt
skåret i små tern
▢
1
tsk.
sukker
▢
300
g
tomat passata
▢
1
lille
rødløg
finthakket
▢
175
g
champignon
skåret i skiver
▢
200
grønkål
fra frost, optøet og afdryppet
▢
salt og friskkværnet peber
▢
4
spsk.
parmesan
fintrevet
▢
2
spsk.
olie
til stegning
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Varm lidt olie op i en gryde og sauter peberfrugt ved middel varme i et par minutter.
Tilsæt hvidløg i tynde skiver og lad dem sautere med i et par minutter, rør i det ofte, de skal ikke tage farve.
Hæld sugo ved, skru lidt ned og lad det simre i et kvarters tid. Smag til med salt, friskkværnet peber og et nip sukker.
Sæt vand over til pasta penne og kog dem al dente i rigeligt, godt saltet, vand.
Varm lidt olie op på en pande ved god varme. Brun kødet på alle sider, krydr med salt og friskkværnet peber.
Kom champignon ved og lad dem svitse med, til de begynder at blive gyldne.
Tilsæt løg og når de begynder at blive bløde, tilsættes finthakket hvidløg, lad det steg i et par minutter under omrøring.
Kom den optøede grønkål ved, varm det igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Du kan også anvende frisk grønkål i sæsonen.
Hæld vandet fra pastaen og lad det dryppe af. Hæld tomatsaucen over pastaen og vend godt rundt.
Server det sammen med kødblandingen og drys med fintrevet parmesan.
Næringsindhold
Pasta penne med sauté af okse
Mængde pr. portion
Kalorier
875
% Daglig værdi*
Fedt
36
g
55
%
Mættet fedt
9
g
56
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
6
g
Enkelumættet fedt
17
g
Kolesterol
60
mg
20
%
Natrium
2154
mg
94
%
Kalium
1784
mg
51
%
Kulhydrater
104
g
35
%
Kostfibre
13
g
54
%
Sukker
18
g
20
%
Protein
39
g
78
%
Vitamin A
13287
IU
266
%
Vitamin C
217
mg
263
%
Calcium
461
mg
46
%
Jern
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]