• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver
et billede med bacon i ovn
Lækre og sprøde skiver af bacon i ovn, der kan bruges på en æggekage, smørrebrød og meget andet. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Her er en sikker opskrift på bacon i ovn. Se hvordan du nemt laver sprøde baconskiver i ovnen, så de får det helt rigtige knæk.

Det er super nemt at lave bacon i ovn, og her er den simple og sikre fremgangsmåde og opskrift.

Ved at stege baconskiverne i ovnen sparer du fedtsprøjt fra panden, og du opnår samtidig skiver af bacon, der altid er ens stegt. Og så bliver de altid sprøde.

Opskriften her er på 8 skiver til fire personer, men mængden kan du selv variere.

Opskrift

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver bacon
  • bagepapir
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Læg nu skiver af bacon på bagepapiret, men så de ikke rører hinanden.
  • Stil pladen med baconskiverne ind i den kolde ovn. Gerne på næstnederste rille.
  • Skru på 180 grader varmluft - eller 200 grader almindelig over- og undervarme.
  • Bacon i ovn skal nu have ca. 15 minutter, men stegetiden afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt din ovn varmer op.

Næringsindhold

Bacon i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
183
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
291
mg
13
%
Kalium
 
87
mg
2
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
16
IU
0
%
Calcium
 
2
mg
0
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigstegte bacon i ovn lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

Baconskiverne kan serveres til en æggekage, omelet og meget andet.

Se flere opskrifter:

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

Svinemørbrad med bacon

Baconruller med tomatsauce og pasta

Se disse opskrifter:

  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Ovnbagt græskar med bacon
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Majs i mikroovn - den nemme guide
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required