• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver
et billede med bacon i ovn
Lækre og sprøde skiver af bacon i ovn, der kan bruges på en æggekage, smørrebrød og meget andet. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

Opdateret: 3. feb 2023 · Udgivet: 24. mar 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Her er en sikker opskrift på bacon i ovn. Se hvordan du nemt laver sprøde baconskiver i ovnen, så de får det helt rigtige knæk.

Det er super nemt at lave bacon i ovn, og her er den simple og sikre fremgangsmåde og opskrift.

Ved at stege baconskiverne i ovnen sparer du fedtsprøjt fra panden, og du opnår samtidig skiver af bacon, der altid er ens stegt. Og så bliver de altid sprøde.

Opskriften her er på 8 skiver til fire personer, men mængden kan du selv variere.

Opskrift

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver bacon
  • bagepapir
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Læg nu skiver af bacon på bagepapiret, men så de ikke rører hinanden.
  • Stil pladen med baconskiverne ind i den kolde ovn. Gerne på næstnederste rille.
  • Skru på 180 grader varmluft - eller 200 grader almindelig over- og undervarme.
  • Bacon i ovn skal nu have ca. 15 minutter, men stegetiden afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt din ovn varmer op.

Næringsindhold

Bacon i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
183
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
291
mg
13
%
Kalium
 
87
mg
2
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
16
IU
0
%
Calcium
 
2
mg
0
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigstegte bacon i ovn lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

Baconskiverne kan serveres til en æggekage, omelet og meget andet.

Se flere opskrifter:

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

Svinemørbrad med bacon

Baconruller med tomatsauce og pasta

Se disse opskrifter:

  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Ovnbagt græskar med bacon
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Majs i mikroovn - den nemme guide
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede med blomkålspandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad med spaghetti

billede med verdens nemmeste bananpandekager

Bananpandekager

Gammeldaws kylling med skilt sovs

Gammeldaws kylling med skilt sovs

kødboller i kokosmælk med karry

Kødboller i kokosmælk med karry

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

billede med lagkagehusets pebernødder

Opskrift på Lagkagehusets pebernødder

billede med luksus mørbradgryde

Mørbradgryde

billede med oliventapenade

Opskrift på hjemmelavet oliventapenade

billede til forloren and med timiankartofler

Forloren and med timiankartofler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required