• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce
Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce er en lækker ret til aftensmad, og den er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 4. nov, 2022

Oversigt over indhold

  1. Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce er en opskrift på lækker mad til aftensmad, og den serveres med pasta eller kartofler.
  2. Opskrift på svinemørbrad med bacon
  3. Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Noter
  7. Flere opskrifter med svinemørbrad
5 fra 4 brugere

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce er en opskrift på lækker mad til aftensmad, og den serveres med pasta eller kartofler.

Du skal prøve denne opskrift på svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce, for det er en virkelig skøn middagsret.

Her omvikles en svinemørbrad med bacon, hvorefter den steges i ovnen sammen med den lækre sauce lavet af bla. gorgonzola.

Mængden kan du selv justere efter behag, så husk at smage grundigt til.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på svinemørbrad med bacon

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

5 fra 4 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 125 g bacon i skiver
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 3 porrer rengjorte og skåret i ringe
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 200 g tomater gerne San Marzano, skåret i tern
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 dl mælk
  • 150 g gorgonzola eller efter smag
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum blade, hakket
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Krydr den afpudsede svinemørbrad med salt og friskkværnet peber.
  • Vikl baconskiver om mørbraden.
  • Varm lidt olie op på en pande og steg porrerne, til de begynder at falde lidt sammen.
  • Tilsæt hvidløg og peberfrugt, lad det stege et par minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tag af varmen og hæld i et ovnfast fad, bland tomaterne i.
  • Kom mørbraden på panden og brun den let på alle sider. Læg den ovenpå grøntsagerne.
  • Kom mælk og fløde i en gryde. Pluk osten i mindre stykker og kom også det i, lad osten smelte ved lav varme og under omrøring. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld saucen over grøntsager og svinemørbrad med bacon (hertil kan retten forberedes, hvis du ønsker det).
  • Sæt fadet i en 200 °C varm ovn (varmluft) i 25-30 minutter, til bacon bliver gylden og sprødt.

Noter

Svinemørbrad med bacon og den lækre sauce serveres med friskkogt pasta eller kartofler i en eller anden form.

Giv gerne salat eller grøntsager til. Evt. de sunde og dampede rosenkål.

Flere opskrifter med svinemørbrad

  • billede med eksotisk mørbrad
    Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager
    Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
  • billede med sojamarineret svinekød med grønsager
    Sojamarineret svinekød med grøntsager
  • billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce
    Svinemørbrad med estragon- og flødesauce
« Italiensk kylling med oliven, tomater og rosmarin
Rødspætteruller med fyld »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

billede med calzone pizza

Calzone pizza - lukket UFO pizza

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.