• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce
billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce
Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce er en lækker ret til aftensmad, og den er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Opdateret: 4. nov 2022 · Udgivet: 4. nov 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook34PinterestMessengerEmailPrintSMS
34
SHARES
Gå til opskrift

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce er en opskrift på lækker mad til aftensmad, og den serveres med pasta eller kartofler.

Du skal prøve denne opskrift på svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce, for det er en virkelig skøn middagsret.

Her omvikles en svinemørbrad med bacon, hvorefter den steges i ovnen sammen med den lækre sauce lavet af bla. gorgonzola.

Mængden kan du selv justere efter behag, så husk at smage grundigt til.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på svinemørbrad med bacon

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset
  • 125 g bacon i skiver
  • 1 rød peberfrugt i små tern
  • 3 porrer rengjorte og skåret i ringe
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 200 g tomater gerne San Marzano, skåret i tern
  • 2 dl madlavningsfløde
  • 1 dl mælk
  • 150 g gorgonzola eller efter smag
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 håndfuld basilikum blade, hakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Krydr den afpudsede svinemørbrad med salt og friskkværnet peber.
  • Vikl baconskiver om mørbraden.
  • Varm lidt olie op på en pande og steg porrerne, til de begynder at falde lidt sammen.
  • Tilsæt hvidløg og peberfrugt, lad det stege et par minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tag af varmen og hæld i et ovnfast fad, bland tomaterne i.
  • Kom mørbraden på panden og brun den let på alle sider. Læg den ovenpå grøntsagerne.
  • Kom mælk og fløde i en gryde. Pluk osten i mindre stykker og kom også det i, lad osten smelte ved lav varme og under omrøring. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld saucen over grøntsager og svinemørbrad med bacon (hertil kan retten forberedes, hvis du ønsker det).
  • Sæt fadet i en 200 °C varm ovn (varmluft) i 25-30 minutter, til bacon bliver gylden og sprødt.

Noter

Svinemørbrad med bacon og den lækre sauce serveres med friskkogt pasta eller kartofler i en eller anden form.

Giv gerne salat eller grøntsager til. Evt. de sunde og dampede rosenkål.

Flere opskrifter med svinemørbrad

  • billede med eksotisk mørbrad
    Eksotisk mørbrad med kokosmælk og ris
  • billede med luksus mørbradgryde
    Luksus mørbradgryde med pølser og champignon
  • billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager
    Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
  • billede med sojamarineret svinekød med grønsager
    Sojamarineret svinekød med grøntsager
  • billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce
    Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

billede med focaccia

Italiensk focaccia brød - den nemme opskrift

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

billede med kransekage

Opskrift på hjemmelavet kransekage

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

billede til italienske kødboller med pastasalat

Italienske kødboller med pastasalat

billede med sandkage

Lækker sandkage med revet citronskal

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede med rosenkålssalat

Rosenkålssalat med æble og avocado

mormors koteletter i fad med champignon

Mormors koteletter i fad med champignon

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

sunde havregrynskager

Sunde havregrynskager med fuldkorn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required