Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Bacon i ovn
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Tilbehør
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
20
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
8
skiver
bacon
▢
bagepapir
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
Læg nu skiver af bacon på bagepapiret, men så de ikke rører hinanden.
Stil pladen med baconskiverne ind i den kolde ovn. Gerne på næstnederste rille.
Skru på 180 grader varmluft - eller 200 grader almindelig over- og undervarme.
Bacon i ovn skal nu have ca. 15 minutter, men stegetiden afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt din ovn varmer op.
Næringsindhold
Bacon i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
183
% Daglig værdi*
Fedt
17
g
26
%
Mættet fedt
6
g
38
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
3
g
Enkelumættet fedt
8
g
Kolesterol
29
mg
10
%
Natrium
291
mg
13
%
Kalium
87
mg
2
%
Kulhydrater
1
g
0
%
Protein
6
g
12
%
Vitamin A
16
IU
0
%
Calcium
2
mg
0
%
Jern
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]