• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver
et billede med bacon i ovn
Lækre og sprøde skiver af bacon i ovn, der kan bruges på en æggekage, smørrebrød og meget andet. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

Opdateret: 3. feb 2023 · Udgivet: 24. mar 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Her er en sikker opskrift på bacon i ovn. Se hvordan du nemt laver sprøde baconskiver i ovnen, så de får det helt rigtige knæk.

Det er super nemt at lave bacon i ovn, og her er den simple og sikre fremgangsmåde og opskrift.

Ved at stege baconskiverne i ovnen sparer du fedtsprøjt fra panden, og du opnår samtidig skiver af bacon, der altid er ens stegt. Og så bliver de altid sprøde.

Opskriften her er på 8 skiver til fire personer, men mængden kan du selv variere.

Opskrift

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 8 skiver bacon
  • bagepapir
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
  • Læg nu skiver af bacon på bagepapiret, men så de ikke rører hinanden.
  • Stil pladen med baconskiverne ind i den kolde ovn. Gerne på næstnederste rille.
  • Skru på 180 grader varmluft - eller 200 grader almindelig over- og undervarme.
  • Bacon i ovn skal nu have ca. 15 minutter, men stegetiden afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt din ovn varmer op.

Næringsindhold

Bacon i ovn
Mængde pr. portion
Kalorier
183
% Daglig værdi*
Fedt
 
17
g
26
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
3
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
291
mg
13
%
Kalium
 
87
mg
2
%
Kulhydrater
 
1
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
16
IU
0
%
Calcium
 
2
mg
0
%
Jern
 
0.2
mg
1
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdigstegte bacon i ovn lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.

Baconskiverne kan serveres til en æggekage, omelet og meget andet.

Se flere opskrifter:

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

Svinemørbrad med bacon

Baconruller med tomatsauce og pasta

Se disse opskrifter:

  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Ovnbagt græskar med bacon
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Majs i mikroovn - den nemme guide
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med bananmuffins

Bananmuffins med chokolade og kokos

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

billede med grillet and

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

ild i røret

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

billede med gullasch eller gullash

Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød

billede til rødkålssalat

Rødkålssalat med æble og appelsin

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

billede med hjemmelavede crabcakes

Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse

sellerisuppe

Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri

kylling i fad med bacon

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

billede med nem pizzadej til hjemmelavet pizza

Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza

Mazarintærte med nougat

Mazarintærte med nougat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required