Her er en sikker opskrift på bacon i ovn. Se hvordan du nemt laver sprøde baconskiver i ovnen, så de får det helt rigtige knæk.
Det er super nemt at lave bacon i ovn, og her er den simple og sikre fremgangsmåde og opskrift.
Ved at stege baconskiverne i ovnen sparer du fedtsprøjt fra panden, og du opnår samtidig skiver af bacon, der altid er ens stegt. Og så bliver de altid sprøde.
Opskriften her er på 8 skiver til fire personer, men mængden kan du selv variere.
Opskrift

Ingredienser
- 8 skiver bacon
- bagepapir
Sådan gør du
- Læg et stykke bagepapir på en bageplade.
- Læg nu skiver af bacon på bagepapiret, men så de ikke rører hinanden.
- Stil pladen med baconskiverne ind i den kolde ovn. Gerne på næstnederste rille.
- Skru på 180 grader varmluft - eller 200 grader almindelig over- og undervarme.
- Bacon i ovn skal nu have ca. 15 minutter, men stegetiden afhænger selvfølgelig af hvor hurtigt din ovn varmer op.
Næringsindhold
Noter
Den færdigstegte bacon i ovn lægges til afdrypning på et stykke køkkenrulle.
Baconskiverne kan serveres til en æggekage, omelet og meget andet.
Se flere opskrifter:
Kom med din kommentar