• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Sammenkogt ret med skinkekød
billede med sammenkogt ret med skinkekød
En sammenkogt ret, der kan serveres med mos af søde kartofler eller en almindelig kartoffelmos. God hverdagsmad med masser af smag. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sammenkogt ret med skinkekød

Opdateret: 24. jul 2022 · Udgivet: 24. jul 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med sammenkogt ret med skinkekød

Sammenkogt ret med skinkekød

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g skinkeschnitzler skåret i tern
  • 250 g champignon i kvarte eller halve
  • 4 gulerødder i tynde skrå skiver
  • 150 g cocktailpølser
  • 2 tsk. paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 løg i tynde halve skiver
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 vand
  • 2 spsk. grønsagsbouillon flydende
  • 1 spsk. majsstivelse til jævning
  • 1 dl fløde
  • 2 spsk. smør til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Prik alle cocktailpølser med en gaffel, så flækker de ikke så nemt når du bruger dem til en sammenkogt ret.
  • Kom lidt smør i en gryde og svits cocktailpølserne lidt, til de bliver lidt gyldne. Tag den op og stil dem til side.
  • Kom evt. lidt mere fedtstof i gryden hvis det er nødvendigt og brun kødet godt af, evt. ad et par gange, krydr med salt, friskkværnet peber og røget paprika.
  • Kom løg og hvidløg ved, lad det svitse lidt mere til løgene bliver bløde, men de skal ikke tage farve.
  • Tilsæt gulerødder i skiver, svits dem et par minutter inden champignon tilsættes.
  • Krydr igen med lidt salt, friskkværnet peber og evt. lidt mere røget paprika.
  • Når væden fra champignon er kogt lidt ind igen, tilsættes hakkede tomater, evt. lidt vand og flydende bouillon.
  • Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i ca. 1 times tid, til kødet er godt mørt.
  • Smag det til, tilsæt cocktailpølserne og lad dem varme igennem igen.
  • Kom lidt (madlavnings)fløde i og jævn den hvis det ønskes med lidt maizena rørt ud i lidt vand.

Næringsindhold

Sammenkogt ret med skinkekød
Mængde pr. portion
Kalorier
405
% Daglig værdi*
Fedt
 
20
g
31
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
126
mg
42
%
Natrium
 
892
mg
39
%
Kalium
 
1224
mg
35
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
11010
IU
220
%
Vitamin C
 
23
mg
28
%
Calcium
 
98
mg
10
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook13PinterestMessengerEmailPrintSMS
13
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på sammenkogt ret med skinkekød. En dejlig og nem gryderet med skinkekød, cocktailpølser, champignon og gulerødder.

Sådan en sammenkogt ret med skinkekød, champignon og cocktailpølser smager altså skønt som aftensmad. Og så er gryderetten nem at lave.

Gryderetten koges ganske vist en times tid, men her passer den jo sig selv, og så kan du imens nå at lave tilbehør og klare noget af opvasken.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på sammenkogt ret

billede med sammenkogt ret med skinkekød

Sammenkogt ret med skinkekød

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g skinkeschnitzler skåret i tern
  • 250 g champignon i kvarte eller halve
  • 4 gulerødder i tynde skrå skiver
  • 150 g cocktailpølser
  • 2 tsk. paprika
  • salt og friskkværnet peber
  • 2 løg i tynde halve skiver
  • 3 fed hvidløg finthakket
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 0,5 vand
  • 2 spsk. grønsagsbouillon flydende
  • 1 spsk. majsstivelse til jævning
  • 1 dl fløde
  • 2 spsk. smør til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Prik alle cocktailpølser med en gaffel, så flækker de ikke så nemt når du bruger dem til en sammenkogt ret.
  • Kom lidt smør i en gryde og svits cocktailpølserne lidt, til de bliver lidt gyldne. Tag den op og stil dem til side.
  • Kom evt. lidt mere fedtstof i gryden hvis det er nødvendigt og brun kødet godt af, evt. ad et par gange, krydr med salt, friskkværnet peber og røget paprika.
  • Kom løg og hvidløg ved, lad det svitse lidt mere til løgene bliver bløde, men de skal ikke tage farve.
  • Tilsæt gulerødder i skiver, svits dem et par minutter inden champignon tilsættes.
  • Krydr igen med lidt salt, friskkværnet peber og evt. lidt mere røget paprika.
  • Når væden fra champignon er kogt lidt ind igen, tilsættes hakkede tomater, evt. lidt vand og flydende bouillon.
  • Skru ned for varmen, læg låg på og lad det simre i ca. 1 times tid, til kødet er godt mørt.
  • Smag det til, tilsæt cocktailpølserne og lad dem varme igennem igen.
  • Kom lidt (madlavnings)fløde i og jævn den hvis det ønskes med lidt maizena rørt ud i lidt vand.

Næringsindhold

Sammenkogt ret med skinkekød
Mængde pr. portion
Kalorier
405
% Daglig værdi*
Fedt
 
20
g
31
%
Mættet fedt
 
11
g
69
%
Transfedt
 
0.3
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
6
g
Kolesterol
 
126
mg
42
%
Natrium
 
892
mg
39
%
Kalium
 
1224
mg
35
%
Kulhydrater
 
26
g
9
%
Kostfibre
 
5
g
21
%
Sukker
 
15
g
17
%
Protein
 
33
g
66
%
Vitamin A
 
11010
IU
220
%
Vitamin C
 
23
mg
28
%
Calcium
 
98
mg
10
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Sammenkogt ret med skinkekød serveres straks, og gerne sammen med en mos af søde kartofler - eller blot en alm. kartoffelmos.

Lidt salat passer også godt til.

Se flere opskrifter

  • enebærgryde med bagt kartoffelmos
    Enebærgryde med bagt kartoffelmos
  • billede med gullasch eller gullash
    Gullasch - ungarsk gullash gryderet med oksekød
  • billede med wienerschnitzel med dreng
    Wienerschnitzel med brasede kartofler

Se disse opskrifter:

  • Kalkungryde med grønne peberkorn
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Svinemørbrad med soja i ovn
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

billede til stegt spidskål

Stegt spidskål - sådan steger du kål på panden

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

billede med Tortellini salat med kylling og peberfrugt

Tortellini salat med kylling og peberfrugt

billede med grønkål til grønlangkål

Sønderjysk grønlangkål med kartofler

hjemmelavede romkugler

Romkugler med marcipan og mørk rom

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

billede med pølsehorn

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

billede til cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med rødvin

billede med rabarbersaft

Hjemmelavet rabarbersaft af friske rabarber

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required