• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Jul » Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Så er der lækker nougatknas med saltede peanuts klar til servering. Konfektstykkerne opbevares koldt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Opdateret: 22. nov 2022 · Udgivet: 22. nov 2022 af Newyorker By Heart ·

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Konfekt
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 1 portion

Ingredienser

  • 150 g nougat blød
  • 25 g mørk chokolade
  • 2 spsk. peanuts saltede
  • 1½ spsk. tranebær soltørrede
  • 0,5 dl hasselnødder
  • 0,5 dl mandler
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kom hasselnødder og mandler på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter, til de bliver gyldne, men de må ikke få for meget farve.
  • Lad dem køle helt af. Gnid skallerne af hasselnødderne.
  • Vend de kolde nødder med de saltede peanuts og de soltørrede tranebær.
  • Smelt nougat og chokolade over vandbad, rør det sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt nøddeblandingen, hold evt. lidt igen, hvis du vil være sikker på ikke at komme for meget i.
  • Hæld blandingen i en plastikbeholder, som kan give sig lidt. Det gør det nemmere når din nougatkonfekt skal ud af formen igen.
  • Dæk til og stil på køl i mindst to timer, gerne natten over.

Næringsindhold

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Mængde pr. portion
Kalorier
1452
% Daglig værdi*
Fedt
 
73
g
112
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
15
g
Enkelumættet fedt
 
39
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
63
mg
3
%
Kalium
 
1131
mg
32
%
Kulhydrater
 
181
g
60
%
Kostfibre
 
20
g
83
%
Sukker
 
80
g
89
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
35
IU
1
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
256
mg
26
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook16PinterestMessengerEmailPrintSMS
16
SHARES
Gå til opskrift

Her er den bedste opskrift på lækker nougatknas med saltede peanuts og hasselnødder. Skøn nougat til jul og andre søde lejligheder.

Hjemmelavet nougatknas er super nem og lækker konfekt, der her er lavet med saltede peanuts og hasselnødder.

Nougatkonfekten laves med både blød nougat og mørk chokolade, og det gør den altså uimodståelig god.

Næringsindholdet er beregnet ud fra den samlede mængde. Husk, at opbevare din nougatknas køligt.

Opskrift på nougatkonfekt

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Konfekt
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 1 portion

Ingredienser

  • 150 g nougat blød
  • 25 g mørk chokolade
  • 2 spsk. peanuts saltede
  • 1½ spsk. tranebær soltørrede
  • 0,5 dl hasselnødder
  • 0,5 dl mandler
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Forvarm ovnen til 200 grader.
  • Kom hasselnødder og mandler på en bageplade og bag dem i 8-10 minutter, til de bliver gyldne, men de må ikke få for meget farve.
  • Lad dem køle helt af. Gnid skallerne af hasselnødderne.
  • Vend de kolde nødder med de saltede peanuts og de soltørrede tranebær.
  • Smelt nougat og chokolade over vandbad, rør det sammen til en ensartet masse.
  • Tilsæt nøddeblandingen, hold evt. lidt igen, hvis du vil være sikker på ikke at komme for meget i.
  • Hæld blandingen i en plastikbeholder, som kan give sig lidt. Det gør det nemmere når din nougatkonfekt skal ud af formen igen.
  • Dæk til og stil på køl i mindst to timer, gerne natten over.

Næringsindhold

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts
Mængde pr. portion
Kalorier
1452
% Daglig værdi*
Fedt
 
73
g
112
%
Mættet fedt
 
15
g
94
%
Transfedt
 
0.03
g
Flerumættet fedt
 
15
g
Enkelumættet fedt
 
39
g
Kolesterol
 
2
mg
1
%
Natrium
 
63
mg
3
%
Kalium
 
1131
mg
32
%
Kulhydrater
 
181
g
60
%
Kostfibre
 
20
g
83
%
Sukker
 
80
g
89
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
35
IU
1
%
Vitamin C
 
4
mg
5
%
Calcium
 
256
mg
26
%
Jern
 
7
mg
39
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du vender den færdige nougatknas det ud ved, at løsne kanterne og vride beholderen lidt.

Skær konfekten i tern og server dem kolde.

Se flere opskrifter

  • et billede med chokoladekage
    Chokoladekage
  • billede med Gunvor kage
    Gunvor kage med marengs og frisk frugt
  • hjemmelavede romkugler
    Romkugler med marcipan og mørk rom
  • billede med havregrynskugler
    Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

Se disse opskrifter:

  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Bøf i folie med lækker sauce
  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling
  • Ovnbagte kartoffelbåde - nemme kartofler i ovn

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

laksespyd med squash

Laksespyd med squash og lækker salsa

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

billede til brunede kartofler i ovn

Opskrift på brunede kartofler i ovn

billede med hjemmelavet koldskål

Koldskål - nem og simpel opskrift med kærnemælk

billede til svinemørbrad med soja i ovn

Svinemørbrad med soja i ovn

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede med laksepakker

Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

billede med stegt andebryst

Andebryst - sådan laver du stegt andebrystfilet

billede med braiseret oksebov

Braiseret oksebov med rødvinssauce som simreret

pasta med kantareller og skinke

Pasta med kantareller og skinke

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required