• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Majspandekager med kylling- og spinatfyld
billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld
Lækre og hjemmelavede majskandekager, der her er fyldt med kylling og spinat. En nem og velsmagende aftensmad til hele familien. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

Opdateret: 1. sep 2022 · Udgivet: 1. sep 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Hjemmelavet majspandekager lavet fra bunden. Her er en nem opskrift, hvor majspandekagerne fyldes med kylling og spinat. God som aftensmad.

Majspandekager med fyld er altid et hit, og her er majspandekagerne selvfølgelig lavet helt fra bunden.

Derefter fyldes majspandekagerne med kylling og spinat, og de er altså et lækkert og mættende bud på skøn aftensmad, som alle kan lide.

Her er der lavet to fyldte majspandekager til hver person, men der kan nemt laves flere eller færre. Afhængig af sulten.

Du skal i øvrigt anvende fint majsmel til denne opskrift.

Opskrift på majspandekager

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med fyld

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 100 g majsmel
  • 3 spsk. hvedemel
  • ½ tsk. salt
  • 4 dl mælk
  • 4 æg
  • 1 spsk. rapsolie
  • 500 g kyllingebryst
  • 3 fed hvidløg revne eller pressede
  • 1 chili rød eller grøn, finthakket
  • 1 spsk. olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • 200 g spinat
  • 50 g mozzarella revet, måske lidt mere
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Majspandekager

  • Majsmel, hvedemel salt, mælk, æg og olie piskes godt sammen. Start evt. med at blande majsmel med hvedemel og salt, for derefter gradvist at piske de øvrige ingredienser i.
  • Bag otte pandekager (lidt tykke) på en slip-let pande, brug evt. en anelse olie for at få dem til at slippe lettere.

Fyld

  • Skær kyllingefileter i tern og vend dem med hvidløg, chili, lidt olie, salt og friskkværnet peber - sørg for at det er blandet godt sammen. Svits det til det er brunet og gennemstegt.
  • Skyl spinat rigtig godt og lad det dryppe af i en sigte.
  • Kom spinaten i en gryde med 1 tsk. olivenolie olie, salt og friskkværnet peber. Lad den "svitse" til den er faldet sammen og afgiver en masse væde - rør i det hele tiden.
  • Hæld spinaten i en sigte og pres al væden fra.
  • Læg spinat og kyllingetern på dine majspandekager og rul dem sammen.
  • Læg dem i let olieret, ovnfast fad og drys med lidt revet mozzarellaost.
  • Sæt i ovn ved 200 grader, til osten er smeltet, det tager ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Majspandekager med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
469
% Daglig værdi*
Fedt
 
21
g
32
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
9
g
Kolesterol
 
266
mg
89
%
Natrium
 
1566
mg
68
%
Kalium
 
1053
mg
30
%
Kulhydrater
 
27
g
9
%
Kostfibre
 
3
g
13
%
Sukker
 
6
g
7
%
Protein
 
42
g
84
%
Vitamin A
 
5389
IU
108
%
Vitamin C
 
32
mg
39
%
Calcium
 
345
mg
35
%
Jern
 
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige majspandekager med kylling- og spinatfyld serveres straks, og de er gode sammen med en broccolisalat. Eller bare en nem råkostsalat.

Se flere pandekageopskrifter

  • billede til amerikanske pandekager opskrift
    Amerikanske pandekager
  • billede med blomkålspandekager
    Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad
  • billede af pandekager
    Pandekager opskrift
  • billede med squashpandekager
    Squashpandekager - sunde pandekager med squash

Se disse opskrifter:

  • Beignetdej - nem frituredej med øl
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • Laks med bacon og pasta
  • Bøf i folie med lækker sauce
  • Wok med skinke og mangochutney

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

vildtragout gryderet med vildt

Vildtragout - nem og lækker gryderet med vildt

billede med luksus mørbradgryde

Mørbradgryde

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

billede til italienske kødboller med pastasalat

Italienske kødboller med pastasalat

et billede med hjemmelavet lasagne

Lasagne

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

kogning af hvide asparges

Kogning af hvide asparges - guide til tilberedning

hjemmelavet tomatsuppe med bagte tomater

Tomatsuppe med bagte tomater og mascarpone

billede med hjemmelavede falafler

Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden

billede med havregrød

Havregrød med banan og blåbær

billede med guacamole avocado dip

Guacamole - lækker avocado dip

tilbehør til steg kartofler med rosenkål og bacon

Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

billede til spinatsalat med pære

Spinatsalat med pære - nem efterårssalat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required