Her er en god opskrift på beignetdej med øl. Det er en nem frituredej lavet med øl, og den kan du bruge til at dyppe fisk og løgringe i.
Beignetdej med øl er en fantastisk opfindelse, når du skal lave friturestegte løgringe, fisk og grøntsager.
Dejen, der også bare kaldes en beignet, er super nem og simpel at lave, og her den blandt andet med øl.
Når du dypper stykker af fisk eller løgringe i dejen, kan du med fordel bruge en madpincet til at holde om de ingredienser, der skal dyppes i dejen.
Derefter er det blot at friturestege dem i lidt rapsolie eller anden olie. Det er super nemt.
Opskrift på beignetdej
Ingredienser
- 2 dl hvedemel
- 2 dl øl
- 2 æggehvider
- 2 tsk. eddike
- Lidt salt
Sådan gør du
- Hvedemel og øl kommes i en skål, og piskes godt sammen, så det er helt fri for klumper. Kom også lidt salt i.
- I en anden skål piskes æggehvider stive sammen med lidt eddike. Det gør ved først at piske æggehviderne stive, derefter tilsætte eddike, og så piske det sammen igen.
- Nu vendes de stive æggehviderne forsigtigt i melblandingen, men uden at slå for meget luft ud af din beignetdej.
Næringsindhold
Noter
Så har du en klar beignetdej med øl, der både er let og luftig.
Nu kan du dyppe stykker af fisk, løgringe, grøntsager og andet ned i beignetdejen, og derefter friturestege dem i rapsolie eller anden fritureolie.
Kom med din kommentar