• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

beignetdej nem frituredej med øl
Denne beignetdej er blandt andet god til fisk og løgringe, og den laves med lidt øl for en endnu bedre smag. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Beignetdej - nem frituredej med øl

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her er en god opskrift på beignetdej med øl. Det er en nem frituredej lavet med øl, og den kan du bruge til at dyppe fisk og løgringe i.
  2. Opskrift på beignetdej
  3. Beignetdej - nem frituredej med øl
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 2 brugere

Her er en god opskrift på beignetdej med øl. Det er en nem frituredej lavet med øl, og den kan du bruge til at dyppe fisk og løgringe i.

Beignetdej med øl er en fantastisk opfindelse, når du skal lave friturestegte løgringe, fisk og grøntsager.

Dejen, der også bare kaldes en beignet, er super nem og simpel at lave, og her den blandt andet med øl.

Når du dypper stykker af fisk eller løgringe i dejen, kan du med fordel bruge en madpincet til at holde om de ingredienser, der skal dyppes i dejen.

Derefter er det blot at friturestege dem i lidt rapsolie eller anden olie. Det er super nemt.

Opskrift på beignetdej

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

5 fra 2 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Tid: 10 minutter min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl øl
  • 2 æggehvider
  • 2 tsk. eddike
  • Lidt salt

Sådan gør du 

  • Hvedemel og øl kommes i en skål, og piskes godt sammen, så det er helt fri for klumper. Kom også lidt salt i.
  • I en anden skål piskes æggehvider stive sammen med lidt eddike. Det gør ved først at piske æggehviderne stive, derefter tilsætte eddike, og så piske det sammen igen.
  • Nu vendes de stive æggehviderne forsigtigt i melblandingen, men uden at slå for meget luft ud af din beignetdej.

Næringsindhold

Beignetdej - nem frituredej med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
212
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Natrium
 
319
mg
14
%
Kalium
 
92
mg
3
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.2
g
0
%
Protein
 
7
g
14
%
Calcium
 
11
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så har du en klar beignetdej med øl, der både er let og luftig.

Nu kan du dyppe stykker af fisk, løgringe, grøntsager og andet ned i beignetdejen, og derefter friturestege dem i rapsolie eller anden fritureolie.

Se flere opskrifter

  • billede med pommes frites
    Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn
    Sprøde kartoffelchips i mikroovn
« Kanelgifler med lækker creme og remonce
Hjemmelavet fish 'n' chips - den bedste opskrift »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

svinemørbrad med sennep og champignon

Svinemørbrad med sennep og champignon

billede med sydamerikansk chiligryde

Sydamerikansk chiligryde med oksekød

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.