Lav en lækker kyllingesuppe, der mætter godt som aftensmad. En god opskrift på suppe med kylling, der er krydret. Serveres med mango topping.
Kyllingesuppe er altid et stort hit, og suppen er så mættende, at den sagtens kan serveres som aftensmad.
Her er det god opg spicy suppe med kylling, der er både hurtig og nem at lave. Kyllingedelen er kyllingebryst, så du skal ikke engang koge en hel kylling.
Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.
Opskrift på kyllingesuppe

Ingredienser
- 2 kyllingebrystfileter skåret i strimler eller tern
- 150 g sukkerærter skåret i julienne på den lange led
- 2 spsk. olie til stegning
- 2 spsk. rød karrypasta
- 2 fed hvidløg knust og finthakket
- ½ spsk. ingefær frisk ingefær
- ½ dåse kokosmælk gerne light
- 4 dl hønsebouillon
- 1 spsk. brun farin
- 1 lime saft af 1 lime
- 2 spsk. fishsauce
- salt og friskkværnet peber
Mango topping
- 1 mango skrællet, skåret fra stenen og skåret i tern
- 2 forårsløg renset og skåret i tynde skrå skiver
Fremgangsmåde
- Varm olie op i en gryde og svits den røde karrypasta.
- Tilsæt kylling, sukkerærter, hvidløg og ingefær - svits et øjeblik under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
- Hæld kokosmælk og bouillon ved, skru ned og lad din kyllingesuppe simre i ca. 8-10 minutter, til kyllingen er tilberedt.
- Smag til med farin, friskpresset limesaft og fishsauce.
- Kom lidt af mango-blandingen i den spicy suppe med kylling når det er klar til servering - og server resten til.
Næringsindhold
Noter
Den spicy kyllingesuppe serveres straks sammen med et stykke lækkert brød, og det kunne være ciabatta.
Se flere opskrifter:
Gammeldags oksekødssuppe på ben og kød
Kom med din kommentar