Få den bedste opskrift på marinerede kyllingespyd. Lækre spyd med kylling, der marineres med soja og honning. Gode til grill eller pande.
Marinerede kyllingespyd med soja og honning er nemme at smide på grillen, men du kan også sagtens lave dem på en alm. pande eller grillpande.
Opskriften er nem og hurtig at gå til, men de lækre spyd med kylling skal helst marinere i mindst seks timer. Her passer de dog sig selv.
Der kan i øvrigt også sagtens tilsættes lidt revet ingefær til marinaden, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på kyllingespyd

Ingredienser
- 4 stk. kyllingebrystfileter
- 8 spsk. soja
- 2 spsk. honning flydende
- 4 fed hvidløg
- Lidt friskkværnet peber
- træspyd
Fremgangsmåde
- Pisk soja, honning, presset hvidløg og friskkværnet peber sammen.
- Hæld det i en pose og kom kyllingefileterne i.
- Massér dressingen godt ind i kyllingekødet og lad det marinere i mindst 6 timer - og gerne natten over.
- Læg træspyd i blød i vand i en halv time inden de skal bruges.
- Skær kyllingebrystfileterne i store tern og sæt dem på spyd. Eller som smalle strimler på langs, og sæt dem på spyd som en harmonika.
- Grill spydende på udendørs grill eller på en grillpande, drys med lidt salt og friskkværnet peber.
- Når de marinerede kyllingespyd er vendt først gang så drys med sesamfrø, vend igen og drys også den anden side med sesamfrø.
Næringsindhold
Noter
De færdigstegte kyllingespyd med soja og honning serveres straks, og gerne sammen med en sund spidskålssalat eller evt. en klassisk dansk kartoffelsalat.
Se flere lækre grillopskrifter:
Opskrift på grillede frikadeller med havregryn
Kom med din kommentar