• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Kyllingespyd marineret med soja og honning
billede med kyllingespyd
Lækre og nemme kyllingespyd med soja og honning, og du kan enten grille eller pandestege de skønne grillspyd med marineret kylling. Foto: iStock.com.

Kyllingespyd marineret med soja og honning

Opdateret: 13. jun 2023 · Udgivet: 13. jun 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook14PinterestMessengerEmailPrintSMS
14
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på marinerede kyllingespyd. Lækre spyd med kylling, der marineres med soja og honning. Gode til grill eller pande.

Marinerede kyllingespyd med soja og honning er nemme at smide på grillen, men du kan også sagtens lave dem på en alm. pande eller grillpande.

Opskriften er nem og hurtig at gå til, men de lækre spyd med kylling skal helst marinere i mindst seks timer. Her passer de dog sig selv.

Der kan i øvrigt også sagtens tilsættes lidt revet ingefær til marinaden, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på kyllingespyd

billede med kyllingespyd

Kyllingespyd marineret med soja og honning

4.80 fra 10 brugere
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 4 stk. kyllingebrystfileter
  • 8 spsk. soja
  • 2 spsk. honning flydende
  • 4 fed hvidløg
  • Lidt friskkværnet peber
  • træspyd
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk soja, honning, presset hvidløg og friskkværnet peber sammen.
  • Hæld det i en pose og kom kyllingefileterne i.
  • Massér dressingen godt ind i kyllingekødet og lad det marinere i mindst 6 timer - og gerne natten over.
  • Læg træspyd i blød i vand i en halv time inden de skal bruges.
  • Skær kyllingebrystfileterne i store tern og sæt dem på spyd. Eller som smalle strimler på langs, og sæt dem på spyd som en harmonika.
  • Grill spydende på udendørs grill eller på en grillpande, drys med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Når de marinerede kyllingespyd er vendt først gang så drys med sesamfrø, vend igen og drys også den anden side med sesamfrø.

Næringsindhold

Kyllingespyd marineret med soja og honning
Mængde pr. portion
Kalorier
328
% Daglig værdi*
Fedt
 
19
g
29
%
Mættet fedt
 
5
g
31
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
4
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
94
mg
31
%
Natrium
 
2099
mg
91
%
Kalium
 
337
mg
10
%
Kulhydrater
 
12
g
4
%
Kostfibre
 
0.5
g
2
%
Sukker
 
9
g
10
%
Protein
 
27
g
54
%
Vitamin A
 
178
IU
4
%
Vitamin C
 
3
mg
4
%
Calcium
 
29
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigstegte kyllingespyd med soja og honning serveres straks, og gerne sammen med en sund spidskålssalat eller evt. en klassisk dansk kartoffelsalat.

Se flere lækre grillopskrifter:

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Grillede koteletter med lækker krydderiblanding

Se disse opskrifter:

  • Gryderet med spidskål, oksekød og bacon
  • Orientalsk gryderet med kylling og ris
  • Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce
  • Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
  • Slowfood: Spaghetti med kødsovs
  • Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med varme hveder til bededag

Varme hveder - de bedste hvedeboller til bededag

Kardemommestænger med marcipan-remonce

Kardemommestænger med marcipan-remonce

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

billede til opskrifter med æg

Opskrifter med æg: Hvad kan du bruge æg til?

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde med bacon og broccoli

billede ti lLemonade med vandmelon

Lækker lemonade med vandmelon

billede til æggemuffins med bacon

Æggemuffins med bacon

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

billede med mos af søde kartofler

Mos af søde kartofler - den nemme opskrift

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

et billede med citronmåne hjemmebagt

Hjemmebagt citronmåne

billede med salat med varmrøget laks

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

billede med gammeldags franskbrød

Franskbrød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required