Her er den bedste opskrift på orientalsk gryderet, der bla. laves med kylling, peberfrugt og kokosmælk. Gryderetten serveres med kogte ris.
Orientalsk gryderet er en skøn og hurtig gryderet, der kan laves på omkring 30 minutter.
Gryderetten indeholder blandt andet kylling og peberfrugt, og den laves på en dåse kokosmælk.
Dertil kommer selvfølgelig karry, og opskriften er beregnet til fire personer.
Opskrift på orientalsk gryderet
Ingredienser
- 400 g kyllingebrystfileter i strimler
- 1 stort løg hakket
- 3 store gulerødder i skiver
- 1 squash i tern
- 1 rød peberfrugt i strimler
- 250 g champignon i skiver
- 2 spsk. karry
- salt og friskkværnet peber
- 1 dåse kokosmælk
- 2 spsk. olie
- ½ liter vand
- 3 spsk. brun farin
- 4 dl ris koges som anvist
Sådan gør du
- Varm olie op i en gryde og svits kylling og løg.
- Tilsæt karry og lad det svitse med, hvis det brænder fast, så tilsæt evt. 1 dl vand.
- Kom først gulerødder og squash ved og lad det svitse lidt med.
- Tilsæt så resten af grønsagerne og krydr med salt og friskkværnet peber.
- Lad det hele svitse lidt sammen inden der tilsættes ½ liter vand og kokosmælken (husk at ryste den først!).
- Orientalsk gryderet skal nu simre i 15 minutter. Smages til med farin, salt, friskkværnet peber og saft fra en lime.
Næringsindhold
Noter
Orientalsk gryderet serveres straks sammen med kogte ris.
Kom med din kommentar