• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Aftensmad

billede med orientalsk gryderet
En lækker og velsmagende orientalsk gryderet, der serveres med ris. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Orientalsk gryderet med kylling og ris

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 30. jul, 2022

Oversigt over indhold

  1. Her er den bedste opskrift på orientalsk gryderet, der bla. laves med kylling, peberfrugt og kokosmælk. Gryderetten serveres med kogte ris.
  2. Opskrift på orientalsk gryderet
  3. Orientalsk gryderet med kylling og ris
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 3 brugere

Her er den bedste opskrift på orientalsk gryderet, der bla. laves med kylling, peberfrugt og kokosmælk. Gryderetten serveres med kogte ris.

Orientalsk gryderet er en skøn og hurtig gryderet, der kan laves på omkring 30 minutter.

Gryderetten indeholder blandt andet kylling og peberfrugt, og den laves på en dåse kokosmælk.

Dertil kommer selvfølgelig karry, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på orientalsk gryderet

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

5 fra 3 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Aftensmad
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kyllingebrystfileter i strimler
  • 1 stort løg hakket
  • 3 store gulerødder i skiver
  • 1 squash i tern
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 250 g champignon i skiver
  • 2 spsk. karry
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk. olie
  • ½ liter vand
  • 3 spsk. brun farin
  • 4 dl ris koges som anvist
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Varm olie op i en gryde og svits kylling og løg.
  • Tilsæt karry og lad det svitse med, hvis det brænder fast, så tilsæt evt. 1 dl vand.
  • Kom først gulerødder og squash ved og lad det svitse lidt med.
  • Tilsæt så resten af grønsagerne og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Lad det hele svitse lidt sammen inden der tilsættes ½ liter vand og kokosmælken (husk at ryste den først!).
  • Orientalsk gryderet skal nu simre i 15 minutter. Smages til med farin, salt, friskkværnet peber og saft fra en lime.

Næringsindhold

Orientalsk gryderet med kylling og ris
Mængde pr. portion
Kalorier
861
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
6
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
75
mg
25
%
Natrium
 
718
mg
31
%
Kalium
 
1535
mg
44
%
Kulhydrater
 
129
g
43
%
Kostfibre
 
10
g
42
%
Sukker
 
23
g
26
%
Protein
 
31
g
62
%
Vitamin A
 
30407
IU
608
%
Vitamin C
 
101
mg
122
%
Calcium
 
228
mg
23
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Orientalsk gryderet serveres straks sammen med kogte ris.

Se flere opskrifter

  • et billede med kylling i karry serveret på tallerken
    Kylling i karry med sprøde grøntsager
  • et billede med boller i karry og grøntsager
    Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager
  • billede med tikka masala
    Tikka masala kylling - lækker indisk ret
  • billede med wokret med kylling og masser af grøntsager
    Wokret med kylling og masser af grøntsager
« Grissini - opskrift på italienske brødstænger
Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry med sprøde grøntsager

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.